10 Δεκεμβρίου 2020

Α.Γεωργιάδης σε Δούρου: Αν δεν ξέρεις μη μιλάς

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε o Άδωνις Γεωργιάδης στη Ρένα Δούρου που με συνεχείς αναρτήσεις της προσπαθεί να ακυρώσει τον Μητσοτάκη.

“Tremendously ανακριβής η ανάρτηση Μητσοτάκη για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων που κοκορεύεται, κρύβοντας ότι αυτή είναι έργο της κυβέρνησης Τσίπρα. Τόση αριστεία πχια δεν αντέχεται…” έγραψε στο Twitter και παρέπεμπε σε ένα άρθρο για γίδια αφού λέει "δε δικαιούται να πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης για το ΕΣΠΑ 2014-2020 γιατί είναι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ"... παραμυθιάζοντας τα γιδια με το 2014-2020... φυσικά αποκρύπτει από τα γίδια ότι το 2014-2020 αφορά την κατάθεση αιτήσεων που είναι και το εύκολο και δεν δηλώνει ότι τα έργα έγιναν. Το σημαντικό και το δύσκολο στα ΕΣΠΑ είναι να προχωράνε και να γίνονται τα έργα που εγκρίνονται ώστε να έρχεται και το ευρωπαϊκό χρήμα. Χρήματα λοιπόν από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μπορεί να έρχονται στην Ελλάδα τα επόμενα 3-4-5-6 χρόνια όσο προχωράνε τα έργα. Αυτό λοιπόν πανηγύρισε ο Κυριάκος... ότι από πέρσι σε φέτος αυξήθηκαν τα λεφτά που απορροφούνται για έργα του συγκεκριμένου ΕΣΠΑ πράγμα που σημαίνει ότι τα έργα προχωράνε πιο γρήγορα απ' ότι στην περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ΗΛΙΘΙΟ σχόλιο της Δούρου απάντησε ο Άδωνις λεγόντάς της μέσες άκρς να μη μιλάει άμα δεν γνωρίζει.... που γνωρίζει αλλά προσπαθεί να μοιράσει σανό στα γίδια

“Κυρία Ρένα Δούρου καλό θα ήταν να μην μιλάτε για πράγματα που δεν γνωρίζετε. Η απορρόφηση των Ευρωπαϊκών πόρων επί Σύριζα μας είχε στην θέση 19 μετά από 5 χρόνια προγράμματος. Αυτό παραλάβαμε. Μετά από 16 μήνες με εμάς πήγαμε στην θέση 1. Αυτή είναι και η διαφορά μας. Καλημέρα” ήταν το σχόλιό του.