23 Ιανουαρίου 2021

📺Αρραβωνιάστηκε το ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ο Ουάρντα-Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Καγκάβα στην Τούμπα!

Σε ΜΜΕ της Αιγύπτου φιλοξενούνται δηλώσεις του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος γνωστοποιεί ότι αρραβωνιάστηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Βολιώτισσα Στελλίνα Σταθαράκου.

Μάλιστα, το έμαθαν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ και όπως τονίζει, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Σημείωσε ότι εστιάζει μόνο στις υποχρεώσεις του στο γήπεδο και είπε ξανά ότι δεν έχει εδώ και αρκετό καιρό κανέναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.















Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Καγκάβα στην Τούμπα!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Σίντζι Καγκάβα.

Ο σπουδαίος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει έντονα τον Δικέφαλο και το καλοκαίρι, έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται τη Δευτέρα (25/1) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αυτός είναι ο Σίντζι Καγκάβα

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου του 1989, ο Σίντζι Καγκάβα ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στην Τσερέζο Οζάκα.

Σε μία τετραετία, κατέγραψε 127 συμμετοχές (10.580 λεπτά) με 57 γκολ και 17 ασίστ. Οι επιδόσεις του του έδωσαν το «διαβατήριο» για την Ευρώπη καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2010 αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στους Βεστφαλούς ανάγκασαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκταμιέυσε 16 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην Αγγλία, ο Καγκάβα δεν ήταν το ίδιο λαμπερός έχοντας 6 γκολ και 10 ασίστ σε 57 αγώνες (3.713 λεπτά). 


Αυτό δεν πτόησε την Ντόρτμουντ που τον έφερε πίσω το καλοκαίρι του 2014 αντί 8 εκατ. ευρώ. Στις δύο θητείες του στη γερμανική ομάδα είχε συνολικά 216 συμμετοχές (15.123 λεπτά) με 60 γκολ και 57 ασίστ. 


Η έλευση του Λουσιέν Φαβρ στην Μπορούσια το καλοκαίρι του 2018 σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Καγκάβα στο «Signal Iduna Park». Η προτίμηση του Ελβετού κόουτς στον Μάρκο Ρόις ως «δεκάρι» και ένας τραυματισμός, τον έφεραν πίσω στις επιλογές. Δόθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας όπου είχε 14 συμμετοχές (548 λεπτά) με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Τον Άυγουστο του 2019, η Σαραγόσα έδωσε 3 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ αποκτώντας τον Καγκάβα. Στην ισπανική ομάδα κατέγραψε 36 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2020 έμεινε ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον αποκτήσει τότε. Τελικά τα κατάφερε 6μηνες αργότερα.

Ο Σίντζι Καγκάβα είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας έχοντας 97 συμμετοχές και 31 γκολ με την εθνική της ομάδα.