05 Ιανουαρίου 2021

Ελληνικά Κωνσταντινέα: Κατάφερε να εμφανίσει προκάτοχο του Βορίδη τον... Αντώνη ΤρίτσηΣύγχυση με το  πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών

Σύγχυση κατάφερε να προκαλέσει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος, λόγω της γνωστής του σχέσης με την ελληνικά, δημιούργησε την εντύπωση ότι προκάτοχος του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών δεν είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος αλλά ο αείμνηστος υπουργός του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Αντώνης Τρίτσης.

«Το πιο ωραίο είναι, που αγαπημένος Μάκης Βορίδης σαν υπουργός εσωτερικου πλέον θα πρέπει να υλοποιεί κάθε μέρα το πρόγραμμα του προκατόχου πού ονομάζεται (Αντώνης Τρίτσης). Τελικά δεν έχουμε δει τίποτα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη όλο εκπλήξεις μας ετοίμασε στον ανασχηματισμό» έγραψε στο Twitter.


Ο κ. Κωνσταντινέας ήθελε προφανώς αναφερθεί στην υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών – ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για την τοπική αυτοδιοίκηση το οποίο «έτρεξε» ο προκάτοχος του κ. Βορίδη στο ΥΠΕΣ, Τάκης Θεοδωρικάκος.