21 Ιανουαρίου 2021

ΝΑΙ ΜΩΡΕ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΜΕ😜😜Γιώργος Τσίπρας για κείμενο για Κουφοντίνα: «Δεν έπρεπε να γίνει τόση φασαρία, δεν έπρεπε να υπάρχουν οι υπογραφές»

«Αδειασμα» στα 17 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν κείμενο υποστήριξης των αιτημάτων του Δ. Κουφοντίνα, επεφύλαξε ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα 17 στελέχη του κόμματος δεν υποστηρίζουν τον αρχηγό της 17Ν αλλά στηρίζουν τα δικαιώματα του κάθε κρατούμενου και πρόσθεσε: «Δεν έπρεπε να γίνει τόση φασαρία, δεν έπρεπε να υπάρχουν 17 υπογραφές. Δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω η εικόνα ότι κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει με τον Κουφοντίνα».

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε και τις εσωκομματικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος λέγοντας ότι τα κείμενο των τάσεων που δημοσιοποιούνται δεν εκπέμπουν καλό σήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ζούμε σε μια κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη, ο κόσμος μέσα σε αυτές τις συνθήκες θέλει πολιτικές όχι κείμενα επί κειμένων και ομαδοποιήσεις».

Γ. Τσίπρας: Κωλοτούμπα της κυβέρνησης για Ιόνιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε, τέλος, κριτική για τη στάση της κυβέρνησης στο ζήτημα της επέκτασης των 12 ναυτικών μιλίων λέγοντας ότι έκανε «μεγάλη κωλοτούμπα» καθώς όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα των 12 ν.μ στην Ιταλία υπήρχαν σφοδρές αντιδράσεις.