25 Ιανουαρίου 2021

Στα χέρια της αστυνομίας δύο ανήλικοι Αλβανοί για την άγρια επίθεση στην Αργυρούπολη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο ανήλικοί Αλβανοί, μέλη της άγριας συμμορίας που χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν ληστρική επιδρομή στην Αργυρούπολη μαχαιρώνοντας  έναν 17χρονο μαθητή και στέλνοντάς τον  στο νοσοκομείο. Ακόμη ξυλοκόπησαν ανελέητα έναν 16χρονο για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και το χαρτζιλίκι.

Οι άνδρες της αστυνομίας σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τρεις από τους δράστες και να περάσουν χειροπέδες στους δυο ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Το τραγικό περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν εχθές το απόγευμα όταν μια ομάδα περίπου 30 ανηλίκων κατέβηκε από την Άνω Γλυφάδα και κοντά στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου, ξυλοκόπησαν με μπουνιές έναν 16χρονο για να του αρπάξουν το κινητό του. Στη συνέχεια αφού δεν έμειναν ικανοποιημένοι  εντοπίζουν έναν 17χρονο του επιτίθενται και τον μαχαιρώνουν για να τον ληστέψουν.

Το παιδί μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς οπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.