19 Ιανουαρίου 2021

Ο ΣΕΡΙΦΗΣ Χαρδαλιάς διακινεί σενάρια ότι θα φάει τη θέση του Πατούλη😂😂

Γελάει κυριολεκτικά ο Γιώργος Πατούλης
με το σενάριο περί υποψηφιότητας του ΣΕΡΙΦΗ Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής στις επόμενες περιφερειακές εκλογές,το οποίο διακινεί ο Κουρτάκης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αφού ο ΣΕΡΙΦΗΣ είναι γνωστός προστατευόμενος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Βλέπετε είναι ξεκάθαρο, πως όσο κι αν τον σπρώχνει το εν λόγω σύστημα δεν μπορεί ο Κυριάκος να μην βάλει ξανά υποψήφιο έναν εν ενεργεία Περιφερειάρχη.

Το εν λόγω σύστημα που προωθεί τον ΣΕΡΙΦΗ Χαρδαλιά καταλογίζει γενικώς και αορίστως «αποτυχημένους χειρισμούς και πρωτοβουλίες» στον άλλοτε δήμαρχο Αμαρουσίου ενώ ξεχνάει ότι «οι εξετάσεις που έχει έχει δώσει» ο Νίκος Χαρδαλιάς πριν την πανδημία κατέληξαν σε υπερχρεωμένο Δήμο (άφησε το Δήμο με χρέη πάνω από 30 εκ ευρώ), σκάνδαλα (κολυμβητήριο, ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ διαστάσεων, του Δήμου κόστισε 20 εκ ευρώ όταν κολυμβητήριο ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ του Δ. Περιστερίου κόστισε 5 ή ολόκληρη Αγ. Σοφιά της ΑΕΚ κόστισε 65εκ), καταγγελίες (για μαύρα ταμεία και φοροδιαφυγή στο ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβαλ στο θέατρο Βράχων) και καταδίκες (καταδίκη στο εφετείο για εταιρία που της επέτρεψε να πετά μπάζα σε δημόσιο χώρο, καταδίκη για μη δήλωση προεκλογικών εξόδων 63.000€ με ανάλογο πρόστιμο που σβήστηκε με τροπολογία της τωρινής κυβέρνησης ΝΔ).


Όσο δε για τις «εξετάσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας» αυτές είναι να χαμε να λέγαμε αφού εκτελεί τις εντολές της επιτροπής λοιμοξιολόγων που του λέει «κλείσε την Κοζάνη γιατί έχει πολλά κρούσματα», «την κλείνω» λέει... α πήγαινε και από πίσω απ' τα εμβόλια όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα...

Ως εκ τούτου λοιπόν ο Χαρδαλιάς παρακαλάει τον Κυριάκο να τον βάλει υποψήφιο στον Νότιο Τομέα της Αθήνας όπου ματαίως ελπίζει σε βουλευτιλίκι.