26 Ιανουαρίου 2021

📺Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία επιβάτη που του έκανε παρατήρηση - ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με περιστατικό που καταγγέλλεται πως συνέβη σήμερα το πρωί σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1, που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οδηγός του ΟΑΣΘ έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επιβάτη του λεωφορείου επειδή του έκανε παρατήρηση. Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, διάφοροι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου που δέχτηκε την υβριστική επίθεση, διαμαρτυρήθηκαν γιατί το δρομολόγιο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών.

«Ο οδηγός ήταν εκτός εαυτού. Προφανώς και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει κι όμως το έκανε. Φοβηθήκαμε για την ασφάλειά μας. Αρνούμαι να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον επιβάτη που καθόταν από πίσω του. Ούτε το χειρότερο είδος ανθρώπου δεν θα μιλούσε με αυτό τον τρόπο» δήλωσε στο thestival αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος του επεισοδίου. Στο βίντεο ακούγεται ο οδηγός να ξεστομίζει απίστευτες βρισιές εναντίον επιβάτη, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα φτάνει στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα τον δείρει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: