18 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ!!! ΣΤΗΝ Μπεκατώρου ή στην ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ;

Όλοι στηρίζουμε Μπεκατώρου
στην υπόθεση με το ΓΟΥΡΟΥΝΙ (φαίνεται από τη ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΑ τι είναι). 

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η Μπεκατώρου δεν μπορούσε να το πει τότε γιατί η κοινωνία δεν ήταν τόσο ώριμη να τη στηρίξει πλήρως, μπορεί τότε το θέμα να ήταν ταμπού, δεν υπήρχαν τα μέσα να γίνει κάτι τέτοιο ευρέως γνωστό κ.λπ κ.λπ...

Μπράβο της που βρήκε το κουράγιο και το είπε τώρα έστω και αν το γεγονός έχει παραγραφεί...


Σας παραθέτω όμως δύο αποσπάσματα από 2 γυναίκες που υπέστησαν την ίδια προσέγγιση με σκοπό το βιασμό (δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση... ο όρος είναι ηλίθιος! πρόκειται για ξεκάθαρο βιασμό ή απόπειρα βιασμού... εκτός αν θεωρείται βιασμός όταν το κάνει κανας Πακιστανός και ουρλιάζουμε και τον χτυπάμεε ή το αφεντικό που με γλυκόλογα ρίχνει τις άμυνές μας και προσπαθούμε να του δείξουμε ότι δεν συναινούμε....):

Η μία, πλήρως ενήλικη, που ενέδωσε έστω και αντιστεκόμενη λεκτικά (ΜΗ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ) και έβλεπε μπροστά της επί 20 χρόνια τον βιαστή της είπε:


«Ενώ είχαμε μόλις αποκτήσει το δικαίωμα στο όνειρο με την Αιμιλία, αν εγώ μιλούσα για ό,τι μου συνέβη, μπορεί αυτό να κατέρρεε. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτό το συναίσθημα... Επίσης, τότε, δεν είχαμε κάποια συνεργασία με αθλητική ψυχολόγο και φυσικά δεν θα μιλούσα ποτέ στους γονείς μου, γιατί θα με σταμάταγαν από την ιστιοπλοΐα

Η άλλη άγνωστη μεταξύ αγνώστων υπέστη την ίδια προσέγγιση αλλά διάλεξε τον ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ και μας λέει:


«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό καθηγητή της σχολής μας (σ.σ. Γεωλογικό ΑΠΘ) ο οποίος δεν μου πέρασε ποτέ το μάθημά του αν και το είχα δώσει τουλάχιστον δέκα φορές.

Έκανα καταγγελία στον τότε πρόεδρο της σχολής ο οποίος ήθελε να με βοηθήσει αλλά μου είπε ότι προσπάθησαν και άλλες φοιτήτριες αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψω τη σχολή μέχρι το 2016 που έμαθα ότι ο εν λόγω «καθηγητής» επιτέλους συνταξιοδοτήθηκε.

Με μεγάλη χαρά ξαναξεκίνησα να διαβάζω και τελείωσα τη σχολή. Σήμερα έχω πτυχίο και μεταπτυχιακό στην περιβαλλοντική διαχείριση και εκπαίδευση»

Εγώ  λοιπόν πρότυπο για τα παιδιά μου δεν θέλω να είναι η Μπεκατώρου αλλά η άγνωστη φοιτήτρια από το Γεωλογικό του ΑΠΘ!!!

Δυστυχώς η Μπεκατώρου έβαλε σε ζυγαριά, από τη μία το βιασμό και από την άλλη τη ματαιοδοξία, τη δόξα και τα μετάλλια και η ζυγαριά έγειρε ξέρουμε προς τα που...

Αντίθετα η φοιτήτρια ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΑ «ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ», ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ, ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ και αφού ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!!!

Πριν ακούσω καμιά μαλ@κία.... ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ!!! 

Στην Μπεκατώρου ή στην ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ;