18 Ιανουαρίου 2021

Χαμός στο Twitter με άρθρο του Μυλόπουλου στο Τvxs πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριζόταν καλύτερα την πανδημία

Με άρθρο του στο tvxs, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της Αττικό Μετρό ΑΕ επί ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μυλόπουλος έγινε θέμα στο twitter, καθώς υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χειριζόταν καλύτερα την πανδημία.

Ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μία ανάρτησή του στα social media τον Νοέμβριο στην οποία ανέφερε πως γνωστή του πήγε για rapid test στη Νέα Παραλία, κι ενώ δεν το έκανε, την ειδοποίησαν από τον ΕΟΔΥ πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.



Την συγκεκριμένη ανάρτηση στη συνέχεια την απέσυρε, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια, τόνισε ότι επρόκειτο για «μια ιστορία που μου μεταφέρθηκε και τη δημοσιοποίησα με κάθε επιφύλαξη, όπως εξ αρχής δήλωσα, χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της».



Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε παραγγείλει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες συνδεόμενες με όσα είχε αναρτήσει τότε στα social media.



Ο Γιάννης Μυλόπουλος επανέρχεται, αυτή τη φορά με άρθρο του στο tvxs, σύμφωνα με το οποίο υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα χειριζόταν καλύτερα την πανδημία.



Τα σχόλια, όπως ήταν φυσιολογικό, έπεσαν βροχή και οι απαντήσεις ήταν άκρως σαρκαστικές:



https://omadaalithias.gr/social/hamos-sto-twitter-me-arthro-toy-mylopoyloy-sto-tvxs-pos-o-syriza-tha-diaheirizotan-kalytera