03 Φεβρουαρίου 2021

📺Αποπλάνηση 13χρονου: Αυτό το μήνυμα έστειλε η φιλόλογος στον μαθητή μετά την καταγγελία - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της φιλολόγου που καταγγέλλεται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της, έφερε στο φως το Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η φιλόλογος προσπαθούσε τηλεφωνικά να εντοπίσει τον μαθητή μετά την καταγγελία. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 35χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. Ένα εξ’ αυτών έγραφε: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Επιπλέον, από πλευράς αστυνομίας θα ζητήσουν την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.


Στον νεαρό έφηβο έχουν κλονιστεί δύο βασικοί πυλώνες: η εμπιστοσύνη σε μια φιγούρα πολύ ιερή όπως του εκπαιδευτικού, και φυσικά ο νεαρός είναι και σε μια σύγχυση για το τι είναι ο έρωτας, η αγάπη, η φίλια και η εμπιστοσύνη, όπως εκτιμά η ψυχολόγος, Μάγδα Δασκαλάκη.

Όσον αφορά την 35χρονη, πρέπει να εξετάσουμε την πραγματική της ηλικία συναισθηματικά. Ποια είναι η κρίση της και πώς αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

Σύμφωνα με την κ. Δασκαλάκη, υπάρχει μια διαστρέβλωση της πραγματικότητας από πλευράς της σαν να μην αντιλαμβάνεται την ευθύνη του ρόλου της θέλοντας να παρασύρει τον νεαρό ότι θα είναι η μόνη που θα του διδάξει τη ζωή, τον έρωτα και τις αξίες που θεωρεί ότι μπορεί να του μεταδώσει.

Εκτιμά επίσης, η κ. Δασκαλάκη, πως υπάρχει και μια κτητικότητα προς τον έφηβο, ότι τον θεωρεί δικό της και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει εκμεταλλευόμενη τη δυσανάλογη σχέση μαθητή-καθηγητή.