03 Φεβρουαρίου 2021

📺Συγκέντρωση και πορεία από 20 υποστηρικτές του Κουφοντίνα-«Παρών» και ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ο γιος του [εικόνα]

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του κέντρου - Περίπου 50 άτομα σήκωσαν πανό έξω από την Εθνική Βιβλιοθήκη στην Πανεπιστημίου - Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους κύκλωσαν κι ακολούθησαν μικροεπεισόδια

Συγκέντρωση στα Προπύλαια, πραγματοποιούν από τις 17:30 υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα, με αίτημα την άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Περίπου 50 άτομα έχουν σηκώσει πανό έξω από την Εθνική Βιβλιοθήκη στην Πανεπιστημίου, ενώ ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους είχαν κυκλώσει και τους ζήτησαν να απομακρνθούν, με συνέπεια να προκληθούν μικροεπεισόδια.

Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στην Ακαδημίας κι από εκεί οδεύουν προς την πλατεία Βικτωρίας, με συνέπεια να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμκους του κέντρου.

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης, κλειστοί παραμένουν, με εντολή της ΕΛΑΣ, οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Μοναστηράκι», «Ευαγγελισμός» και «Θησείο».







«Παρών» στο συλλαλητήριο για τον Κουφοντίνα ο γιος του, Εκτορας [εικόνα]

To «παρών» στο συλλαλητήριο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα έδωσε ο γιος του, Εκτορας Κουφοντίνας.

Ο Εκτορας Κουφοντίνας εμφανίστηκε ανάμεσα στους διαδηλωτές, φορώντας μαύρο μπουφάν, χακί παντελόνι και «λαιμό».

Ο γιος του «Λουκά» της «17 Νοέμβρη» παρέμεινε μαζί με τους υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες έως τη στιγμή που ξεκίνησε η ένταση με μικρή χρήση χημικών και απώθηση των αναρχικών, μπροστά από τη Βιβλιοθήκη, με κατεύθυνση την οδό Ακαδημίας.