21 Φεβρουαρίου 2021

Το ΗΛΙΘΙΟ σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για τον χειρισμό του θέματος Λιγνάδη από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

[Ρε καραγκιόζη οι υποθέσεις δεν είναι ίδιες, υπάρχει επιστολή του Τσίπρα για συγκάληψη... τι δεν καταλαβαίνεις;]

Θέση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ'εξακολούθηση, παίρνει και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Σε δύο αναρτήσεις του ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις και ρίχνει ευθύνες για την υπόθεση Λιγνάδη και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Στην πρώτη ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά:

«Στη μία από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να αγκαλιάζει έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο. Στην άλλη από τις δύο φωτογραφίες βλέπετε μία υπουργό πολιτισμού να συγκαλύπτει έναν αδίστακτο παιδεραστή. Διαλέξτε με ποια από τις δύο εκδοχές αισθάνεστε πιο άνετα και μη φορτώνετε σ' εμάς την επιλογή».


Στη δεύτερη ανάρτηση, ο Πέτρος Τατσόπουλος γράφει πως διαφωνεί με την πολιτικοποίηση των σεξουαλικών εγκλημάτων και σημειώνει:

«Επιτρέψτε μου να πω ότι, τόσο η δυσφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ -με τον "εκλεκτό του Μητσοτάκη"- όσο και η δυσφημιστική καμπάνια της ΝΔ -με τον "πρέσβη της Βενεζουέλας"- προκειμένου να μοστράρουν δεξιό ή αριστερό πρόσημο μπροστά από καθαρά σεξουαλικά εγκλήματα, απευθύνονται αποκλειστικά σε ηλίθιους πολίτες. Και συγγνώμη από τους ηλίθιους. Ευχαριστώ».