26 Φεβρουαρίου 2021

📢Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ Μόσιαλος έβγαλε όλα τα εμβόλια ίδια🤣🤣με δικιάς του έμπνευσης χαρακατηριστικό 😲😲

[Παιδιά
αυτό το προστατεύει από νοσηλεία ή θάνατο δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και είναι ανακάλυψη της "Οξφόρδης" (και των κινέζων) και του ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΛΑΣΙΕ της προκειμένου νa πουλήσουν σαν ισότιμο το "νερό του Καματερού" με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna. Ένα εμβόλιο ή πιάνει ή δεν πιάνει. Δεν έχει πιάνει λίγο και δεν αρρωσταίνεις πολύ. Κάνεις εμβόλιο για τον τέτανο και δεν παθαίνεις τέτανο. Τόσο απλά και όχι μαιμουδιές "έπαθε λίγο τέτανο". Το εμβόλιο κατά της πολυομυελίτιδας έχει 100% αποτελεσματικότητα μετά από 3 δόσεις... πουθενά δε λέει θα περάσεις λίγο πολυομυελίτιδα αλλά δεν θα παραλύσεις😂😂

Το αν κάποιος που έκανε το εμβόλιο ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ αλλά δεν πέθανε ή δεν χρειάστηκε νοσηλεία επειδή είχε κάνει το εμβόλιο δεν μπορεί να αποδειχθεί ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι οφείλεται στο εμβόλιο ή στον οργανισμό του παθόντα αφού και σε όσους δεν έχουν κάνει εμβόλιο ο ΙΔΙΟΣ ιός έχει διαφορετικές συνέπειες.
Μπορεί κάποιος να αποδείξει τι είναι αυτό που κάνει τον ένα να μην κολλάει κι τον άλλο να κολλάει και να πεθαίνει από τον ίδιο ιό; Όχι βέβαια! Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.

Γιαυτό δεν μπορεί να ξέρει κανείς με σιγουριά αν το εμβόλιο προστάτεψε (από θάνατο πχ.) κάποιον που κόλλησε ή αν αυτό οφείλεται στην αντίδραση του οργανισμού του και θα είχε την ίδια πορεία ακόμα και αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Ο Σαλτιμπάγκος Μόσιαλος βέβαια ξέρει... είναι άλλωστε ειδικός στο ποια κέντρα υγείας πρέπει να κλείσουν ή να συγχωνευτούν για να έχουμε συνέργειες... άσε που έχει δημοσιεύσει καμιά εκατοστή εργασίες για τον κοροναϊό😜😜😜 όπως ο Τσιόδρας

BTW κάποια στιγμή θα σας πω τη ζημιά που μπορεί να κάνουν οι μαζικοί εμβολιασμοί με το "νερό του Καματερού" που μπορεί να προστατεύει από θάνατο όπως λέει ο σαλτιμπάγκος αλλά επειδή δεν προστατεύει καθόλου από τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία εξάπλωσή της αφού το εμβόλιο της Οξφόρδης θα ασκησεί «πίεση» (=θα εξαφανιστούν σταδιακά αυτές οι μεταλλάξεις αφού δεν θα μπορούν να μολύνουν πολλούς ανθρώπους που θα έχουν κα΄νει το εμβόλιο της Οξφόρδης) στο κλασικό και το βρετανικό στέλεχος και θα αφεθεί χώρος για τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη.
Θα μου πει κάποιος "Και τι να κάνουμε ρε ξερόλα;😝😝Να μην κάνουμε το εμβόλιο της Οξφόρδης έστω για να προστατεύσουμε το 60% όσων προστατεύει, και να τους αφήσουμε κι αυτούς απροστάτευτους (με κίνδυνο να πεθάνουν άνθρωποι) μέχρι να μας έρθουν πολλά εμβόλια Pfizer ή Moderna;"
Αυτό είναι που πρέπει να δει μια επιτροπή... αλλά επιτροπή σοβαρή και όχι παιδίατροι που είναι η πλειοψηφία στην ελληνική επιτροπή εμβολιασμών. Κατάλαβες τώρα γιατί στη Γερμανία για τα μέτρα κλπ του κοροναιού την ευθύνη την έχει το Ινστιτούτο Ανάλυσης Κινδύνων που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή γιατί στη Γερμανική Επιτροπή εμβολιασμού συμμετέχουν και πληροφορικάριοι ή χημικοί και όχι παιδίατροι;😜😜]

Έξι εμβόλια είναι κατά 100% αποτελεσματικά, όσον αφορά την προστασία που παρέχουν από νοσηλεία ή θάνατο, εάν μετά τον εμβολιασμό κάποιος κολλήσει κορονοϊό, είτε το επικρατούν στέλεχος στην Ευρώπη είτε την παραλλαγή που κυκλοφορεί κυρίως στην Αγγλία.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), ο οποίος παραθέτει και σχετικό πίνακα. Τα έξι εμβόλια είναι των Pfizer/BioNTech, Moderna, Οξφόρδης/AstraZeneca, Johnson & Johnson, Novavax και το ρωσικό Sputnik.

Κάνει λόγο για «τεράστια επιτυχία των εμβολίων» και επισημαίνει «πως για το στέλεχος της νότιας Αφρικής χρειαζόμαστε περισσότερα επιδημιολογικά και κλινικά στοιχεία για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Όπως επισημαίνει, «ίσως κάποιοι να εκτεθούμε στον ιό, αφού εμβολιαστούμε. Αλλά ελπίζω να είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε πως, έχοντας κάνει το εμβόλιο, δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τόσο για τον εαυτό μας. Και θα συνεχίσουμε να προσέχουμε και τους άλλους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, προσέχοντας για κάποιους μήνες».