23 Μαρτίου 2021

ΗΠΑ για AstraZeneca: Τα νούμερα για τα οποία πανηγυρίζει ο Μόσιαλος είναι από «παρωχημένα» στοιχεία

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΟΣΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΤΣΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ "ΟΞΦΟΡΔΗΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Θα μου πείτε "γιατί ρε εξυπνάκια το εμβόλιο πήρε έγκριση στην ΕΕ; οι Ευρωπαίοι είναι μαλ@κες;"

Καταρχάς το εμβόλιο πήρε έγκριση για αποτελεσματικότητα 59,5%.- Τελεία και παύλα... όλα τα άλλα νούμερα που πετάει στον αέρα ο Μόσιαλος σαν πλασιέ της εταιρίας είναι διετία τύπου της εταιρίας ή πληρωμένες από τους ίδιους έρευνες στην Αγγλία...
Και φυσικά πήρε έγκριση επειδή η ΕΕ είχε βάλει όριο έγκρισης το 50%, αλλά και για πολιτικούς λόγους... φαντάζεστε να μην είχαν δώσει έγκριση και να έρχονταν τα νούμερα που αναμασάει ο Μόσιαλος από την Αγγλια; Θα είχε γίνει επανάσταση από τους ηλίθιους της ΕΕ. "Γιατί δεν εγκρίνετε το εμβόλιο που σώζει την Αγγλία" θα ούρλιαζαν, χώρια που θα δημιουργούνταν πρόβλημα στις σχέσεις ΕΕ-Μ. Βρετανίας αφού οι Άγγλοι και οι εδώ κολαούζοι τους έχουν πάρει το θέμα πατριωτικά...

"Μα στην Αγγλία μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι" θα πει το γίδι που ενημερώνεται από Μόσιαλο...

Τα κρούσματα μειώνονται ρε μπούφε γιατί εδώ και 3 μήνες ισχύει στην Αγγλία lockdown όπως το είχαμε εμείς πέρσι τον Μάρτιο κάτι που φυσικά δεν ξέρει κανείς... ενδεικτικά αναφέρω:

-Σχολεία, παν/μια ήταν κλειστά για 2,5 μήνες και άνοιξαν 8 Μαρτίου
-Εδώ και λίγες μέρες έχει επιτραπεί συνεύρεση 2 ατόμων, από διαφορετικά νοικοκυριά, σε εξωτερικό χώρο... στην Ελλάδα θυμίζω ότι άτομα (μέχρι 3 νομίζω) από διαφορετικά νοικοκυριά μπορούν να συναντιούνται για άσκηση αρκεί να τηρούν αποστάσεις κ.λπ.... στην Αγγλία αυτό μέχρι και πριν λίγες μέρες απαγορευόταν!!!
-Τα κομμωτήρια που εδώ δούλευαν 2 από τους 3 πρώτους μήνες του έτους στην Αγγλία είναι ακόμα κλειστά εδώ και 3 μήνες και θα ανοίξουν ή 29 Μαρτίου ή 12 Απριλίου!!!
-Δευτέρα μάλλον θα ανοίξουν τα εξωτερικά αθλήματα τένις κ.λπ που εδώ είναι ανοικτά καθόλη τη διάρκεια του τριμήνου

Χθες λοιπόν ο Μόσιαλος, σαν μεταφραστής των Δελτίων Τύπου της εταιρίας έγραψε στο καφενείο:

«Ακόμα πιο σημαντικό υπό το φως των τελευταίων ανησυχιών, πως  η ανεξάρτητη επιτροπή παρακολούθησης της ασφάλειας των δεδομένων (DSMB) δεν εντόπισε προβλήματα ασφάλειας σχετικά με το εμβόλιο.»


Διαβάστε τώρα τι κάνανε οι απατεώνες στις ΗΠΑ για να παρουσιάσουν το 100% για το οποίο πανηγυρίζει ο Μόσιαλος και τους ξεβράκωσε η υπηρεσία της οποίας ηγείται ο Fauci:

Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε «παρωχημένα» στοιχεία στις κλινικές δοκιμές που διεξήγαγε στις ΗΠΑ για το εμβόλιο της κατά της covid-19, ανακοίνωσε αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID) των ΗΠΑ.

H Επιτροπή Ελέγχου Ασφάλειας Δεδομένων (DSMB), μια ανεξάρτητη επιτροπή που επέβλεπε τις κλινικές δοκιμές, εξέφρασε «την ανησυχία της για το γεγονός ότι η AstraZeneca ενδέχεται να χρησιμοποίησε μια παρωχημένη πληροφορία στις δοκιμές αυτές, κάτι που πιθανόν να οδήγησε σε μη ολοκληρωμένη εκτίμηση της αποτελεσματικότητας» του εμβολίου, ανέφερε το NIAID, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της covid-19 αποδείχθηκε κατά 79% αποτελεσματικό στην πρόληψη της συμπτωματικής νόσησης σε ευρείας κλίμακας έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Χιλή, το Περού και τις ΗΠΑ. Επίσης αποδείχθηκε αποτελεσματικό σε ποσοστό 100% στην πρόληψη των σοβαρών μορφών της covid-19 και της νοσηλείας, ενώ δεν προκαλεί αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης θρομβώσεων.

«Καλούμε την εταιρεία να συνεργαστεί με την DSMB για να ελέγξει τα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα (του εμβολίου) και να διασφαλίσει ότι τα πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα και ακριβή στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε η NIAID, ενώ επισήμανε ότι η DSMB ενημέρωσε την AstraZeneca για τις ανησυχίες της.