27 Απριλίου 2021

Γελάει ο Άδωνις με τη σφαγή μετξύ ΑΠΛΥΤΩΝ στα Εξάρχεια για το αν θα πρέπει ή όχι να στειρώνονται τα ζώα🤣🤣🤣

Τη διαμάχη μεταξύ αναρχικών στα Εξάρχεια για το αν θα πρέπει ή όχι να στειρώνονται τα ζώα σχολιάζει ειρωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η διαμάχη έχει ξεπεράσει τα λεκτικά όρια και τα απίστευτα μπινελίκια του στύλ: «είστε πουτάνες και πούστηδες και σας αξίζει ξύλο», «ξέρουμε που μένετε, θα σας σπάσουμε την κατάληψη», «εμείς είμαστε η αναρχία ρε μουνιά», «γαμώ τις μάνες σας», «ζώα-κωλόζωα», «είστε πρεζάκια και τραβέλια», «παίξτε το μουνί σας να ηρεμίσετε», «βάλτε κανένα δονητή στον κώλο σας», «ψεκασμένοι, μπουρδέλα και βρωμιάριδες» και έχει φτάσει σε επίπεδο τραμπούκου και ξυλοδαρμών. Η απόλυτη τρολιά βέβαια είναι ότι οι μισοί άπλυτοι με ψείρες έλεγαν στους άλλους μισούς «είστε άπλυτοι με ψείρες»😂😂

«Εκεί στα Εξάρχεια είναι μεταξύ τους μια ωραία ατμόσφαιρα» έγραψε ειρωνικά στο twitter ο Άδωνις αναδημοσιεύοντας κείμενο «αναρχικής πρωτοβουλίας ενάντια στη στείρωση» που έφαγε τραμπούκο από «αναρχική πρωτοβουλία υπερ της στείρωσης»🤣🤣

Διαβάστε και το κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia

Καταγγελία για επίθεση σε αντισπισιστική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων
από Πρωτοβουλία ενάντια στη στείρωση και την ευγονική

Με αυτό το κείμενο καταγγέλλουμε τη σπισιστική, εξουσιαστική, σεξιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική, μισογύνικη, φασιστική, τοξικοφοβική επίθεση που δεχτήκαμε λεκτικά και σωματικά από τα Αδέσποτα Εξάρχεια και τους τραμπούκους προστάτες τους. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μας αποτρέψουν από το να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.
  • Ζητήματα φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας
  • Κοινωνικός Κανιβαλισμός
  • Δικαιώματα ζώων /Απελευθέρωση των ζώων
  • Ολική απελευθέρωση ζώων και γής

Καταγγελία για επίθεση σε αντισπισιστική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων

Το Σάββατο 24/4 η πρωτοβουλία ενάντια στη στείρωση και την ευγονική, μετά από σειρά συνελεύσεων και δράσεων κατά των στειρώσεων, αποφάσισε και έκανε πολιτική παρέμβαση στην πλατεία Εξαρχείων σε εκδήλωση της «φιλοζωικής» ομάδας Αδέσποτα Εξάρχεια. Η παρέμβαση έγινε με ανάρτηση πανό , αυτοκόλλητα, μοίρασμα κειμένων και τρικάκια, χωρίς καμία επιθετική διάθεση προς τα άτομα που απαρτίζουν την εν λόγω ομάδα. Σκοπός ήταν η ενημέρωση του κόσμου που θα περνούσε από εκεί για την πρακτική της στείρωσης και τις προεκτάσεις της.

Όταν φτάσαμε στην πλατεία ήμασταν μόνα μας και αρχίσαμε να κολλάμε αυτοκόλλητα, ενώ μόλις κατέφτασαν τα πρώτα άτομα από τα Αδέσποτα Εξάρχεια και μας αντιλήφθηκαν ξεκίνησαν να τα σκίζουν και να φωνάζουν «είστε μαλάκες» και «γαμώ τις πουτάνες τις μάνες σας», «θα τα στειρώσουμε όλα τα αδέσποτα», «φύγετε από την πλατεία μας». Παράλληλα μας απειλούσαν ότι θα πάρουν τηλέφωνο κι άλλο κόσμο για να μας διώξουν, όπως και έγινε, χωρίς καμία πρόθεση για συζήτηση, παρά μόνο για λεκτικές και σωματικές επιθέσεις. Η λεκτική τους βία άρχισε να κλιμακώνεται με φράσεις όπως: «είστε πουτάνες και πούστηδες και σας αξίζει ξύλο», «ξέρουμε που μένετε, θα σας σπάσουμε την κατάληψη», «εμείς είμαστε η αναρχία ρε μουνιά», «γαμώ τις μάνες σας», «ζώα-κωλόζωα», «είστε πρεζάκια και τραβέλια», «παίξτε το μουνί σας να ηρεμίσετε», «είστε άπλυτοι με ψείρες», «βάλτε κανένα δονητή στον κώλο σας», «ψεκασμένοι, μπουρδέλα και βρωμιάριδες». Εμείς σε αυτά απαντούσαμε ότι είναι σεξιστές, ναζί και φασίστες και να πάρουν τα ξερά τους από τα ζώα και πως ναι, είμαστε πούστηδες και πουτάνες και πρεζάκια και τραβέλια. Όσες φορές προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους και να συνομιλήσουμε, μας απαντούσαν «πούλο ρε αγάμητες».

Στη συνέχεια, αφού είχαν πέσει πολλά τηλεφωνήματα από την πλευρά τους και μαζεύτηκαν οι μάτσο άντρες, ξεκίνησαν τις σωματικές επιθέσεις προς όλα μας, με μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα. Η ένταση κλιμακωνόταν με τους τραμπούκους φίλους τους να φτάνουν συνεχώς και τις «φιλόζωες» από τα Αδέσποτα να ζητωκραυγάζουν «πάμε να τους τελειώσουμε». Όλα μαζί απαιτούσαν να φύγουμε από την πλατεία τους, γιατί είναι η γειτονιά τους και τους ενοχλούμε.

Την στιγμή που από την πλευρά μας ακουγόταν «πάρτε τους μπράβους σας», έφτασαν 2 άτομα από τα Αδέσποτα και με τη φράση «ναι, ήρθαμε να σας γαμήσουμε στο ξύλο» ξεκίνησαν να μας επιτίθενται σωματικά. Εμείς προστατεύοντας το ένα το άλλο φωνάζαμε πως είναι φασίστες και σεξιστές, ενώ αυτοί απαντούσαν με μένος «ναι, είμαστε φασίστες» ή « ναι στο σεξισμό».

Δύο μάτσο άντρες με την υποστήριξη των υπολοίπων κινήθηκαν επιθετικά προς το πανό (το οποίο έγραφε : ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΖΩΉ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗ), τραβώντας το και χτυπώντας όποιο από εμάς προσπαθούσε να το προστατέψει. Όλη αυτή την ώρα υπήρχαν περιμετρικά τουλάχιστον 20 άτομα, έτοιμα για επίθεση, κάνοντας τους πλάτες. Ο ένας από αυτούς, που έφτασε στο σημείο με ξεκάθαρη διάθεση να μοιράσει ξύλο, έπιανε συνεχώς και επιδεικτικά τα αρχίδια του, κουνώντας τα και φωνάζοντας «ελάτε να σας γαμήσω». Όταν μια από εμάς απάντησε στη σεξιστική ματσίλα του δέχτηκε 2 χτυπήματα στο κεφάλι, αποκαλώντας την «γαμημένη πουτάνα», ενώ η ίδια υπερασπιζόταν την εαυτή της.

Η τακτική που ακολουθήθηκε από τους τραμπούκους ήταν να χτυπάνε θηλυκότητες, με σκοπό να προκαλέσουν αυτά που διάβαζαν αυτοί ως αρρενωπότητες, ώστε να βρούνε πάτημα να μας τερματίσουν, όπως μας απειλούσαν.

Οι «φιλόζωες» στις δικές μας αντιδράσεις που κάλεσαν σεξιστές άνδρες να δείρουν θηλυκότητες, απαντούσαν «καλά σας κάνουν, αυτό σας αξίζει». Μέσα σε όλο τον παραλογισμό κάποιες από αυτές φώναζαν ότι δεν είναι φεμινίστριες και την ίδια στιγμή πως δεν μπορούν να μιλούν για φεμινισμό όσοι έχουν πούτσα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης ζητωκραύγαζαν, άδειαζαν κάδους πετώντας μας σκουπίδια, σκατά, νερά και χλέπες.

Μετά από 2 ώρες ασταμάτητων επιθέσεων και ενώ μπάτσοι έφτασαν στην πλατεία, συγκεντρωθήκαμε και αποφασίσαμε να αποχωρίσουμε, καθώς κρίναμε πως το κλίμα γινόταν όλο και πιο απειλητικό για εμάς. Φεύγοντας φωνάζαμε πως τα Αδέσποτα Εξάρχεια είναι σεξιστές, φασίστες και σπισιστές. Ανασυνταχτήκαμε άμεσα στη Μεσολογγίου, ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα είμαστε ασφαλή. Τότε δεχτήκαμε ενημέρωση ότι μία ομάδα ατόμων μας ψάχνει και αποχωρίσαμε. Από ό,τι φάνηκε δεν ικανοποιήθηκαν με το ξύλο που έριξαν και με το γεγονός ότι φύγαμε.

Με αυτό το κείμενο καταγγέλλουμε τη σπισιστική, εξουσιαστική, σεξιστική, ομοφοβική, τρανσφοβική, μισογύνικη, φασιστική, τοξικοφοβική επίθεση που δεχτήκαμε λεκτικά και σωματικά από τα Αδέσποτα Εξάρχεια και τους τραμπούκους προστάτες τους. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μας αποτρέψουν από το να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΓΟΝΙΚΗ

ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ

Πρωτοβουλία ενάντια στη στείρωση και την ευγονική