18 Απριλίου 2021

📺Lockdown: Κοσμοπλημμύρα στις κεντρικές πλατείες της Αθήνας - Μουσική και ποτά έως τα ξημερώματα

Σάββατο βράδυ και παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 μ.μ. και το lockdown, το αδιαχώρητο επικράτησε ξανά σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας. Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη για δεύτερη ημέρα συγκεντρώθηκαν, περίπου 1.000 άτομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, στήνοντας ένα υπαίθριο πάρτι με μουσική και DJ, ενώ όπως διακρίνεται στα πλάνα δεν τηρείτο καμία απόσταση και οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα ή όσοι φορούσαν την είχαν κατεβασμένη στο πηγούνι, θέλοντας να απολαύσουν το ποτό τους.


Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την πλατεία Αγίου Γεωργίου λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα. Χρησιμοποιούν αυτοκίνητα για να κλείσουν τους δρόμους γύρω από το σημείο του αυτοσχέδιου πάρτι, ενώ η μουσική κρατά όλη την περιοχή ξύπνια.


Εικόνες συνωστισμού και στους δρόμους και τις πλατείες του Περιστερίου και ειδικά στην πλατεία Βεάκη, όπου έχει γίνει στέκι των νέων. Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν σε... ατελείωτες ουρές για να προμηθευτούν ένα ποτό από τα καταστήματα που λειτουργούν με τη μέθοδο του take away. Και σε αυτή την περίπτωση οι αποστάσεις... πήγαν περίπατο. Στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι πάντως, η παρουσία αστυνομικών από νωρίς απέτρεψε τη συγκέντρωση νέων.