18 Μαΐου 2021

Τα «γυρίζει» μετά το σάλο η Ακρίτα: Ζητά συγγνώμη από τον Μπακογιάννη για τον εμβολιασμό και το καπάκι

Δείτε τι έγραψε στο facebook

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι ο Κώστας Μπακογιάννης εμβολιάστηκε με… καπάκι από νοσηλευτή που δεν φορούσε γάντια, η Έλενα Ακρίτα σπεύδει τώρα να ζητήσει συγνώμη από τον δήμαρχο Αθηναίων. 

Συγκεκριμένα η κ. Ακρίτα είχε σχολιάσει προχθές (Κυριακή 16/5) στο Facebook: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί».

Με νέα ανάρτηση στο facebook, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη».


Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ρωτήθηκε και για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία σχολιάζοντας τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Δήμαρχος Αθηναίων από τη στιγμή του εμβολιασμού του, ανέφερε ότι η σύριγγα είχε καπάκι. "Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον... "απάντησε ο κ. Μπακογιάννης.