22 Ιουνίου 2021

Αποφάσισαν να κάνουν σεξ σε υψόμετρο 1.981 μέτρων αλλά δεν υπολόγισαν την... webcam

Ένα ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ σε ένα βουνό στην Αυστρία σε ύψος 1.981 μέτρων. Η κάμερα τραβάει φωτογραφίες κάθε 20 λεπτά, και κατάφερε να απαθανατίσει την αυθόρμητη απόφαση του ζευγαριού να κάνουν σεξ στη φύση. Η webcam είναι προγραμματισμένη να δημοσιεύει τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, τραβήχτηκαν στο Εθνικό Πάρκο, Nock Mountain της Αυστρίας, ενώ τα στοιχεία του ζευγαριού δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

Οι δύο ορειβάτες αρχικά κάθισαν στο σημείο ο ένας δίπλα στον άλλο, κάνοντας ένα διάλειμμα. Στη συνέχεια η κάμερα τους κατέγραψε να είναι ξαπλωμένοι γυμνοί στο γρασίδι λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:20. Στις 12:40 που επανήλθε η κάμερα το ζευγάρι είχε ήδη φύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αυστρία οι καταγραφές σε δημόσιους χώρους ελέγχονται αυστηρά και στις περισσότερες περιπτώσεις απαγορεύονται, ενώ οι παραβάτες πληρώνουν υψηλά πρόστιμα.



Ο ειδικός στο θέμα των webcam, Ronald Schellander, εξήγησε ότι οι κάμερες πανοράματος ή καιρού δεν θεωρούνται κάμερες παρακολούθησης και έτσι δεν υπάρχει απαγόρευση καθώς δεν μεταδίδουν συνεχώς εικόνα, απλώς τραβούν φωτογραφίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτά τα συστήματα συνήθως τραβούν υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.