15 Ιουνίου 2021

Ο υφυπουργός Γιατρομανωλάκης και οι χορηγίες των 30.000 ευρώ

Προερχόμενος από τη V+O των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου ο υφυπουργός Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης, διαθέτει εκτός όλων των άλλων… αδυναμιών και ξεχωριστή αδυναμία στην επικοινωνία και κατ’ επέκταση στη διαφήμιση. Όσοι τον γνωρίζουν παραδέχονται ότι είναι από τους καλούς της πιάτσας. Ό,τι πιάνει, γίνεται χρυσός, όταν φυσικά το πιάνει. Τους λίγους μήνες που κάθεται (υποθέτω στη βολική) καρέκλα του υφυπουργού επί του Πολιτισμού είναι αλήθεια ότι σπανίζουν τα αρνητικά για τον ίδιο δημοσιεύματα.

Το ακριβώς αντίθετο μ’ αυτό που παρατηρείται με την περίπτωση της υπουργού Λίνας Μενδώνη. Εσχάτως άρχισε να κυκλοφορεί σ’ αυτή την περίεργη (δική μου) πιάτσα, ότι ο Γιατρομανωλάκης, αποφάσισε να στηρίξει κάποια Μέσα Ειδικού Ενδιαφέροντος, με το ποσό των 30.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ισχύει η σχετική πληροφορία, ωστόσο ακόμη κι αν ισχύει, αποκλείω το ενδεχόμενο στα «επιλεγμένα» Μέσα, να έχει συμπεριληφθεί κι εκείνο της συζύγου του φίλου του Θωμά Βαρβιτσιώτη.

Σε κάθε περίπτωση από χθες, τώρα που βρίσκομαι σε καλοκαιρινή διάθεση, αποφάσισα να ρίχνω κλεφτές (με την καλή έννοια του όρου) ματιές στις αποφάσεις του κυρίου υφυπουργού. Άλλωστε κανείς δεν πήγε χαμένος, ψάχνοντας. Αν τώρα στεναχώρησα τον αγαπημένο μου Νικόλα, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και υπόσχομαι ότι θα το επαναλάβω. Όχι τίποτα άλλο, απλά όπως λένε και οι φιλενάδες μου, έκανα καριέρα, πειράζοντας γενικώς κόσμο.

powergame.gr