15 Ιουνίου 2021

📺ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ😲ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ😲ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ😡Παγώνη για AstraZeneca: Να δοθούν σαφείς οδηγίες - Να παρέμβει άμεσα η Μαρία Θεοδωρίδου ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ🤣🤣

Την άμεση παρέμβαση της προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμού, Μαρίας Θεοδωρίδου, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για τη δεύτερη δόση της AstraZeneca, ζήτησε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι «πρέπει να δοθούν σαφείς οδηγίες και να βγει η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού και να δώσει σαφείς οδηγίες».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, η κ. Παγώνη εξήγησε πάντως ότι όσοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τον εμβολιασμό τους με την πρώτη δόση του σκευάσματος, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, καθώς τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να παρουσιάσουν κάτι μετά τη δεύτερη δόση.

Ακόμη ανέφερε ότι 470.000 άνθρωποι θα κάνουν τη δεύτερη δόση της AstraZeneca και ότι μόνο μια χώρα ανά τον κόσμο κάνει διαφορετικό δεύτερο εμβόλιο. «Τα μηνύματα είναι λογικά, αλλά θα αλλάξουν τα δεδομένα», επισήμανε η ίδια. Τέλος, εξήγησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν κάποιος καθυστερήσει τη δεύτερη δόση του εμβολίου για 15 με 20 ημέρες.