20 Ιουνίου 2021

ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ😂😂Χαμός με ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟΥ Μωραΐτη - Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη και η ΓΕΛΟΙΑ απάντηση του στιχουργού

Χαμός προκλήθηκε με μια ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη στο Twitter, στην οποία σχολιάζει για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Ο γνωστός στιχουργός έγραψε: “H Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ' τι ζούμε;".





Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την ανάρτησή του λέγοντας ότι "ο @Nikosmoraitis διακωμώδησε το ντύσιμο δύο κυριών, της κας Μενδώνη και της κας Παναγιωταρέα και χλεύασε πρόβλημα υγείας της δεύτερης που την αναγκάζει να χρησιμοποιεί πατερίτσα. Αν αυτός δεν ήταν Αριστερός αλλά Δεξιός και αυτές κυρίες της Αριστεράς τί θα είχε γίνει; Υποκριτές!".




Ο Νίκος Μωραΐτης, πριν από λίγα λεπτά τοποθετήθηκε εκ νέου, μετά την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και χαρακτήρισε το tweet ατυχές.

"Κ. @AdonisGeorgiadi , καταφέρατε να μετατρέψετε ένα ατυχές tweet μου σε κύμα συμπαράστασης. Γιατί ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει το λάθος του ενός από το μίσος μάζας πληρωμένων τρολ και του πολιτικού τους εντολέα. Θα ήθελα τη δ/νση σας για να σας στείλω λουλούδια. Οδός Υγρασίας πόσο;" έγραψε χαρακτηριστικά.




Βέβαια πρόκειται για γνωστό χυδαίο ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ το οποίο έχει γράψει και χειρότερα:





Στο Twitter πάντως δεν γλύτωσε το κράξιμο ουτε αυτή τη φορά: