19 Ιουνίου 2021

ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΡΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ😝😝Ο Πελκίνιο αρραβωνιάστηκε με την κόρη του Δημήτρη Μάρδα - ΦΩΤΟ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Φενέρ, αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του Κυβέλη Μάρδα. Πρόκειται για την κόρη του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα.

"Από την Κωνσταντινούπολη όπου πάρθηκε η μεγάλη απόφαση της κοινής πορείας του ζευγαριού γιορτάσαμε τους αρραβώνες της κόρης μου της Κυβέλης Μάρδα με τον Δημήτρη Πέλκα στη Θεσσαλονίκη χθες... Ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι της νέας ζωής τους..." έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook ο Δημήτρης Μάρδας.












Η πανέμορφη Κυβέλη είχε μιλήσει στη Real Life για την απόφασή της να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη για να στηρίξει τον αγαπημένο της που πήρε μεταγραφή για τη γνωστή τουρκική ομάδα Φενερμπακτσέ.

"Την απόφαση για τη μετακόμιση, την πήραμε κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Ήρθα εδώ, ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης”, λέει η όμορφη Κυβέλη που σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής. Όσο για τον πατέρα της, Δημήτρη Μάρδα που της έχει και του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, η Κυβέλη λέει πως της λείπει. "Μου λείπουν οι δικοί μου αλλά ανήκω σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, στην οποία υπάρχει όμως έντονο το στοιχείο της εμπιστοσύνης στις όποιες αποφάσεις παίρνει ο καθένας από εμάς".