23 Ιουνίου 2021

🤣🤣Σύγκρουση κορυφής: Αποχώρησε από το «κόμμα Τράγκα» και ο Νίκος Νικολόπουλος

Τι έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων»

Ακόμα δεν ιδρύθηκε το «κόμμα Τράγκα» και κινδυνεύει με διάλυση, καθώς κάθε τόσο ανακοινώνονται αποχωρήσεις ή διαγραφές από το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι». Mετά την αποχώρηση του Νίκου Καραχάλιου και την σχετική αναγγελία του τελευταίου για τη δημιουργία κόμματος, είχαμε μια ακόμη πιο ηχηρή σύγκρουση, αυτή με τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρώην βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.

Τον Νικολόπουλο έθεσε ουσιαστικά εκτός σχήματος ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας, με αφορμή μια περιοδεία του κ. Νικολόπουλου στην Δυτική Ελλάδα με την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τράγκας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Διαβάσαμε στο Facebook ότι ο αγαπητός φίλος και έμπειρος, παλαιός πολιτικός κ. Νίκος Νικολόπουλος επέλεξε να περιοδεύσει ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι ελεύθερες αποφάσεις των φίλων και ιδιαίτερα οι πολιτικές είναι απόλυτα σεβαστές. Ευχόμεθα καλή επιτυχία, καλούς αγώνες υπέρ του λαού και αίσιο εκλογικό τέλος στον κ. Νικολόπουλο. Η σκέψη μας θα τον συντροφεύει.»