23 Ιουνίου 2021

📺Πάολα Φεράρι: Ποια είναι η δημοσιογράφος που έγινε viral λόγω... «Βασικού Ενστίκτου»

Ποια είναι η Πάολα Φεράρι που μέσα σε λίγα 24ωρα έγινε viral σε όλον τον πλανήτη; Η Ιταλίδα παρουσιάστρια και αθλητική δημοσιογράφος σχολίαζε τους αγώνες του Euro 2020 στο Rai1, όταν χάρισε στους Ιταλούς τηλεθεατές μια στιγμή που θύμιζε την ταινία "Βασικό Ένστικτο" και το περιβόητο σταυροπόδι της Σάρον Στόουν.

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι μπορεί μέχρι τώρα το Euro 2020 να ήταν για τον Ρονάλντο, τον Λουκάκου και τον Μανσίνι στην Ιταλία, αλλά και πλέον είναι και για την Paola Ferrari.



Η δημοσιογράφος σχολίασε το περιστατικό στο ραδιόφωνο Rai Uno: «Έγινε viral, αλλά είναι υπερβολικό. Δύο βράδια φορούσα παντελόνι. Άλλωστε, η Σάρον Στόουν στην επίμαχη σκηνή δεν φορούσε εσώρουχα. Προτιμώ να προστατεύω την υγεία και την υγιεινή μου... Συνέβη αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τατουάζ πεταλούδα, δεν... πετάω τόσο ψηλά» είπε με νόημα σχετικά με τα σχόλια που πέφτουν βροχή. Άλλοι χρήστες αναφέρονται σε τατουάζ, άλλοι λένε ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

"Χρησιμοποιούν περισσότερο το VAR γι' αυτό το περιστατικό παρά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα" είπε με χιούμορ.



Η πορεία της δημοσιογράφου

Αν και πολλοί την έμαθαν αυτή την εβδομάδα λόγω του viral βίντεο, η Φεράρι βρίσκεται στο προσκήνιο της Ιταλίας για δεκαετίες. Η 60χρονη έχει κερδίσει βραβεία ως δημοσιογράφος, ενώ είναι γνωστή για τον σκληρό σχολιασμό και την αγέρωχη στάση της. Είναι μόνιμη στη RAI από το 1990. Έχει παρουσιάσει αθλητικές εκπομπές όπως η “La Domenica Sportiva” και η “90º minuto”.

Παλαιότερα είχε εργαστεί στο τηλεοπτικό σόου "Portobello" ως χειρίστρια του τηλεφωνικού κέντρου. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Φεράρι έχει εργαστεί για ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως Telenovela (Milan) και TG2 (TeleGiornale 2). Όταν παρουσίαζε την εκπομπή "90º minuto" τη σεζόν 2003-2004 έγινε η πρώτη γυναίκα που ανάλαβε τέτοιον ρόλο. Το 2005 η Φεράρι παρουσιάστηκε στο ιταλικό σόου του "Dancing with the Stars" και αργότερα επέστρεψε στο σόου ως κριτής.



Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγινε θέμα πηχυαίων τίτλων όταν αντικαταστάθηκε στην παρουσίαση της εκπομπής "Domenica Sportiva" από την τότε συνεργάτιδά της Σαμπρίνα Γκαντίλφι. Εκείνη την εποχή, η φήμη ότι υπήρχε ρήξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες κυριαρχούσε στους ειδησεογραφικούς κύκλους με το αφήγημα ότι η Φεράρι ήταν πικραμένη. Στη ρήξη για το συγκεκριμένο σόου εμπλεκόταν και ο παρουσιαστής Μάρκο Ματζόκι. Τη σεζόν 2015-2016 η Φεράρι επανήλθε στην εκπομπή "90º minuto", έπειτα από δεκαετή απουσία, όπου επανασυνδέθηκε με τον Ματζόκι.

Σε συνέντευξή της το 2021 στο Vanity Fair, περιέγραψε τον εαυτό της ως μία "πεισματάρα γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση".

Ως απάντηση στις επί μακρόν φήμες ότι ζηλεύει άλλες αθλητικές δημοσιογράφους, είπε στο περιοδικό: "Είναι εντελώς αναληθές" και ανέφερε τα ονόματα όσων θαυμάζει, "Έχω πολλούς φίλους σ' αυτόν τον κόσμο και υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι που τους σέβομαι πάρα πολύ. Για παράδειγμα, η Τζιόρτζια Ρόσι, η Σιμόνα Ρολάντι και η Άννα Μπιλό" είπε περιγράφοντας την ομάδα ως πολύ καλή και όμορφη".

"Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που δεν με χαρακτηρίζει" τόνισε.