24 Ιουλίου 2021

Στέλιος Μάινας: Έχασα από κορονοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους - Τι είπε για το εμβόλιο

Ο Στέλιος Μάινας συγκλονίζει σε συνέντευξη του στο Secret των Παραπολιτικών, στην οποία αποκαλύπτει ότι έχασε από κορονοϊό δικούς του ανθρώπους.

"Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο. Εγώ δυστυχώς έχασα από κορονοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορονοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές" τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά με τα περιστατικά βίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Το πώς μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και ποια είναι η θέση της γυναίκας μέσα στην κοινωνία το αποδεικνύει καθημερινά αυτή η βία, η οποία δεν συμβαίνει μόνο στα θέατρα αλλά είναι θέμα όλης της κοινωνίας. Είναι εγκληματικό ότι η γυναίκα στα μάτια ενός άνδρα είναι υποδεέστερη. Πρέπει να κάνουμε πράξη την ισότητα και την αγάπη για τον άλλον άνθρωπο. Αυτά τα λέω και στον γιο μου. Γιατί η συμπεριφορά του προς την κοπέλα του, αντικατοπτρίζει τους γονείς του, το σχολείο του και τους φίλους του".