29 Ιουλίου 2021

📺Τα «γαλλικά» της Βάσιας Τριφύλλη στον «αέρα» για όσους κάνουν ότι ο Φιλιππίδης... αλλα ο Πετράν είναι φίλος της

Για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στο "Καλοκαίρι #not" η Βάσια Τριφύλλη με το γνωστό χειμαρρώδες και αυθόρμητο ύφος της.

"Να σου πω ότι νιώθω ασφαλής; Θα είναι ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου, τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου του φίλου μου, επαναλαμβάνω, και όποιος θυμώσει μαζί μου ας θυμώσει, αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του" περιέγραψε τα συναισθήματά της. "Δεν ήταν και μία κακή επιλογή για να είμαστε ειλικρινείς" επεσήμανε η παρουσιάστρια με την ηθοποιό να αντιτείνει: "Ήταν 3-4".

"Αποδεικνύεται ότι ήταν μια σωρεία επιλογών που κρατάνε και πολύ πίσω στον χρόνο" σημείωσε η Ελένη Τσολάκη.

"Δεν είπες το χειρότερο. Ήταν η άποψή του για τη ζωή... και για τις γυναίκες και για τη ζωή, έχει και έναν γιο, ζωή να έχει το παιδί του, ξέρω και τη γυναίκα του. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής" υπογράμμισε η Βάσια Τριφύλλη. Απαντώντας στο ερώτημα πώς αισθάνθηκε ως γυναίκα όταν οι υπόλοιπες μίλησαν δημόσια γι' αυτά που τους συνέβησαν τόνισε "πάρα πολύ καλά και μάλιστα εγώ απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες κάποια στιγμή δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια. Καταλαβαίνω τον φόβο τους. Μα συνήθως από φόβο επιτίθεσαι. Ο φόβος είναι η άμυνα του πολύ φοβισμένου. Εκείνος δεν είχε τίποτα, ήταν άνετος, του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα" σημείωσε.

"Δεν ήταν φόβος απ' όλους μας από μερικούς, θα μου πεις δεν κάνουμε καριέρα ισόβαθμη όλοι μαζί, εγώ δεν θα τον φοβόμουν, αλλά εγώ είμαι περίεργη περίπτωση γυναικός. Ανεπανάληπτη. Όπου πρέπει να φοβηθώ δεν φοβάμαι και όπου δεν πρέπει κατουριέμαι!" σχολίασε.

Όσο για το αν της έτυχε περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση είπε: "Πώς! Αμέ! Αλλά δίνω αγκωνιές... Όχι πισώπλατες! Είμαι άκρως επιβιώσιμο είδος! Με φόβισες; Την πάτησες! Να μην σου πω το χειρότερο που δεν λέγεται!" γέλασε και η Ελένη Τσολάκη τη μιμήθηκε λέγοντας "το ξέρουμε όλοι, κάπου πάει το μυαλουδάκι μου".

Αλλά κάπου εκεί άρχισε τα "γαλλικά". "Το βλέπεις στο μάτι του απέναντί σου ή να σε π@δ@ξει -βάλτε μπιμπ εδώ παιδί μου- ή οτιδήποτε άλλο λες το βρακί μου σφιχτό, φέρτε και μια μαγκούρα και πάμε" Η πρώτη "καυτή" λέξη πέρασε έτσι αλλά η ηθοποιός συνέχισε με το γνώριμο χειμαρρώδες ύφος της. "Μην πεις μ@λ@κί@, μας ακούει και ο κόσμος... Βάλτε μπιμπ!" επανέλαβε με την Ελένη Τσολάκιη να απευθύνεται στους συνεργάτες της: "Θέλω να είστε σε εγρήγορση πάνω, μην χαλαρώσετε καθόλου" απευθύνθηκε στους συνεργάτες της στο κοντρόλ η Ελένη Τσολάκη. Όχι μέχρι εκεί φτάνω!" την καθησύχασε η Βάσια Τριφύλλη.