26 Ιουλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑία επιτέθηκε στη Σάκκαρη -ΝΔ: Ο Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η ΝΔ σε μια απίστευτη ανάρτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τον γιο του πρωθυπουργού αλλά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση με την Κουμουνδούρου, που ξεκίνησε με δημοσιεύματα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, διαβλέποντας συνολική στόχευση από την Κουμουνδούρου και για την οποία κατονόμασε ευθέως ως ενορχηστρωτή τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ΝΔ κάνει λόγο για χυδαία σεξιστικό σχόλιο, που έρχεται να ρίξει λάσπη στον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, και στην κορυφαία αθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, η οποία αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ως γνωστόν, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι. Η Αννα Ελεφάντη, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, συσχέτισε το γεγονός αυτό με τη μη live μετάδοση της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ, για να κάνει το εξής -απίστευτο- σχόλιο: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του πρωθυπουργού».

Δείτε την ανάρτηση της Αννας Ελεφάντη



Η απάντηση της ΝΔ

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκοσμίου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε όρια ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννα Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».