06 Αυγούστου 2021

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ😝😝Ειρωνεία από τον Μπογιόπουλο για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Γιατί δεν στέλνει κανένα Rafale η κυβέρνηση να σβήσει τη φωτιά;»

Ειρωνική ανάρτηση για τη διαχείριση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη από την κυβέρνηση, έκανε στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, την κρίσιμη ώρα που οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν μάχη με τις φλόγες.

«Γιατί δεν στέλνει κανένα... Ραφάλ η κυβέρνηση να σβήσει τη φωτιά; Η' κανέναν από τους αστυφύλακες που προσέλαβε για τα... Πανεπιστήμια;», έγραψε ο δημοσιογράφος στον λογαριασμό του στο Twitter, την ώρα που όλες οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις βρίσκονταν στη μάχη σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Η ανάρτησή του: 


Η άστοχη αυτή ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι έγραψαν:

https://omadaalithias.gr/politiki/eironeia-apo-ton-mpogiopoylo-gia-ti-fotia-sti-varympompi-giati-den-stelnei-kanena-rafale-i