02 Αυγούστου 2021

Σάλος στο twitter με χυδαίο hashtag από «στελεχοτρολ» του ΣΥΡΙΖΑΟ Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπης Ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουιτάρισε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη σε χυδαίο hastag - Διέγραψε το σχόλιο μετά από τις αντιδράσεις - Στελέχη ΝΔ : Εμφανής η πολιτική ένδεια του Αλέξη Τσίπρα

Σάλο  προκαλούν στακοινωνικά δίκτυα οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις εναντίον του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το νέο «επεισόδιο», που σύμφωνα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δείχνει την πολιτική ένδεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει την υπογραφή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Μωραϊτη, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις.


«Νόμιζα ότι αυτό που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στα σόσιαλ με τα #Μητσοτάκη ….εσαι, κλπ# , θα συνέβαινε από Σεπτέμβριο. Όμως είναι τόση η συσσωρευμένη αγανάκτηση, που το ποτήρι ξεχείλισε αυγουστιάτικα. Τελευταία σταγόνα: Η αδιαφορία του λουόμενου ηγεμόνα για πάντα», υποστηρίζει μέσω ανάρτησης στο τουϊτερ ο Νίκος Μωραϊτης, που έχει κάνει σχετικά «χτυπήματα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουκ ολίγες φορές. 

Μετά από τις αντιδράσεις, ο Μωραΐτης διέγραψε το σχόλιό του. 

«Πρόκειται για αντιπολίτευση των χυδαίων χαρακτηρισμών και των ύβρεων, που δείχνει την πολιτική ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι μόνο. Αυτό το χάσταγκ φαίνεται ότι ανέβηκε συντονισμένα από τρολ…», λένε άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι η αντιπολίτευση των ύβρεων δείχνει και την πολιτική ένδεια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται και σιγοντάρει αυτού του είδους τις παρεμβάσεις εναντίων των πολιτικών του αντιπάλων και του πρωθυπουργού. «Αυτή η κατάπτυστη πάντως πολιτική δεν αποφέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι αυτές οι επιθέσεις δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις.