21 Σεπτεμβρίου 2021

Ενώπιον του Πειθαρχικού ο ΨΕΚ «γιατρός» Φαίδων Βόβολης-Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών έξω από τον ΙΣΑ-Δειτε ποιοι είναι μάρτυρες κατηγορίας

Μάρτυρες οι Νικόλαος Σύψας, Γκίγκας Μαγιορκίνης και Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Στο πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με το ερώτημα της διαγραφής, οδηγήθηκε σήμερα ο γιατρός Φαίδων Βόβολης, ο οποίος τον Ιούλιο είχε οργανώσει συγκέντρωση αντιεμβολιστών στην Ομόνοια.

Κατά την εκδίκαση της πειθαρχικής υπόθεσης του αντιεμβολιαστή γιατρού εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νικόλαος Σύψας, ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίγκας Μαγιορκίνης και ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών
Σημειώνεται πως έξω από το κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχε συγκεντρωθεί μία ομάδα αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού φωνάζοντας συνθήματα με κύριο μότο το «Όχι στον υποχρεωτικό διχασμό».