12 Σεπτεμβρίου 2021

🤣🤣Κούλογλου για Πολάκη: Αποτελεί πρόβλημα - Λέει λάθος πράγματα και με λάθος τρόπο

Εσωκομματικά "πυρά" στον Παύλο Πολάκη εξαπολύει ο Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή τη στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον εμβολιασμό.

"Παλαιότερα έλεγε σωστά πράγματα με λάθος τρόπο, η διαφορά τώρα είναι ότι λέει λάθος πράγματα και τα λέει και με λάθος τρόπο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Ρ/Σ Παραπολιτικά.

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου, "ο κύριος Πολάκης δυστυχώς μετά από τόσο καιρό, δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που τρίβει τα χέρια του και τον περιμένει στην γωνία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, εκτός αν το έχει αντιληφθεί και παίζει ένα δικό του παιχνίδι".

Και συνεχίζει: "Παίζει αυτό το κλασικό παιχνίδι που για μένα είναι απωθητικό, που χαϊδεύουν τα αυτιά μιας μερίδας ψηφοφόρων για να επανεκλεγούν γιατί έχουν δικά τους πολιτικά σχέδια. Δεν ξέρω
αλλά πάντως το να μην λέμε αυτό που είναι η αλήθεια και να χαϊδεύουμε τα αυτιά των ανεμβολίαστων ανθρώπων, είναι κάτι που μου προξενεί κακή εντύπωση. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι ο κύριος Πολάκης επιμένει, ενώ γίνεται μια προσπάθεια να εμφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίος και πράγματι, έχουν περιοριστεί σε πολύ σημαντικό βαθμό οι διαφωνίες που είχαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια, εντούτοις συνεχίζει και αυτό είναι ένα ερώτημα για μένα που ο χρόνος θα το απαντήσει".
Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου αν ήταν ψηφοφόρος τα Χανιά μπορεί να ψήφιζε τον Παύλο Πολάκη, "αλλά εάν πρέπει να χειριστεί κάνεις το πρόβλημα του εμβολιασμού, φυσικά περισσότερο θα άκουγα τον κύριο Τσιόδρα, αλλωστε ο κύριος Πολάκης έχει εκφράσει σημαντικές επιφυλάξεις για τον εμβολιασμό και τα εμβόλια, έστω κι αν στο τέλος εμβολιάστηκε".

Για τις δημοσκοπήσεις


Ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει επωφεληθεί από μία μακροχρόνια περίοδο χάριτος λόγω της πανδημίας και διαφόρων άλλων έκτακτων περιστατικών.
"Αυτό βέβαια δεν λύνει το πρόβλημα και είναι η μισή απάντηση. Η άλλη μισή είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει τις απαραίτητες επεξεργασίες για να δει τι έκανε καλά και τι έκανε λάθος, γιατί δημιουργήθηκε το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που βοήθησε τον κύριο Μητσοτάκη να εκλεγεί".
Μάλιστα ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "θα πρέπει να φτιάξει ένα καινούργιο πρόγραμμα και να παρουσιάσει μια νέα ηγετική ομάδα με την οποία θα πει ότι θέλω να κυβερνήσω, έχοντας διαπιστώσει τα λάθη που έκανα. Αν δε γίνουν αυτά ακόμα κι αν η κυβέρνηση κάνει πολλαπλά λάθη, που κάνει, όπως αποκαλύφθηκε αυτό το καλοκαίρι ό, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να πάρει το πλεονέκτημα".

"Χρειάζεται ενίσχυση του ηγετικού προφίλ του Αλέξη Τσίπρα"


"Χρειάζεται ενίσχυση του ηγετικού προφίλ και του Αλέξη Τσίπρα, το προφίλ αυτό έχει χαθεί, έχει χαθεί πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο από λάθη που έγιναν και χρειάζεται να εξηγηθούν πολλά πράγματα τα οποία δεν έχουν επαρκώς εξηγηθεί από την προηγούμενη πορεία του και χρειάζεται ενίσχυση του ηγετικού το προφίλ, με ό,τι σημαίνει αυτό", είπε ο Στέλιος Κούλογλου.