15 Σεπτεμβρίου 2021

Fake News από τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ της Ελληνοφρένιας και ΣΥΡΙΖΟσκυλα για δήθεν ελέγχους αστυνομικών σε μαθητές-ΦΩΤΟΣάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media λόγω μίας φωτογραφίας, στην οποία δύο αστυνομικοί στέκονται μπροστά σε ένα παιδί έξω από ένα Δημοτικό Σχολείο.

Αρκετοί χρήστες του Twitter, μεταξύ των οποίων η “Ελληνοφρένεια” και ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης, ανήρτησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για ελέγχους αστυνομικών σε παιδιά του δημοτικού για τα self test.

Δείτε τη φωτογραφία των αστυνομικών μπροστά στους μαθητές:


Δείτε τις αναρτήσεις:

Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία των αστυνομικών


Η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με ελέγχους αστυνομικών σε παιδιά του δημοτικού για τα self test.

Οι αστυνομικοί, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, το πρωί της Δευτέρας, μοίρασαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας που αφορούν ιδιαίτερα στην καθημερινή μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.
Δείτε τις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ.