26 Σεπτεμβρίου 2021

📺Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα ΝΔ – Δεν «ξεκολλάνε» με τίποτα Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΙσχυρό προβάδισμα 12 ποσοσταίων μονάδων συνεχίζει να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Marc που παρουσιάζει σήμερα το «Πρώτο Θέμα».

Η μείωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα προβλήματα που δημιούργησαν στην εικόνα της Κυβέρνησης οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου και κάποιες λανθασμένες επιλογές που έχουν να κάνουν με τον Ανασχηματισμό.

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγράφει κανένα δημοσκοπικό όφελος, ενώ ο επικεφαλής του Τσίπρας παραμένει σταθερά πολύ χαμηλά σε δημοφιλία.

Σε αντίθεση με τον Πρωθυπουργό που διατηρεί αδιαφιλονίκητη πρωτιά έχοντας ως βασικό του αντίπαλο μόνο τον «κανένα».

Και αυτή η δημοσκόπηση αποδεικνύει πως παρά τις εμετικές αθλιότητες των Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και των πληρωμένων δημοσιογραφικών του «πιστολιών», η κοινή γνώμη – με τις όποιες δικαιολογημένες ενστάσεις της – συνεχίζει να στηρίζει την Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρωθυπουργό.

Η μάχη για την Κυβέρνηση και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κριθεί στο μέτωπο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, εκεί όπου την ίδια στιγμή η Κουμουνδούρου μηρυκάζει ανέξοδα συνθήματα της δεκαετίας του 80, το επιτελείο του Μαξίμου δείχνει εξαιρετικές προσαρμογές στην νέα μετά-covid εποχή.

Αναλυτικά στην δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος» και πιο συγεκριμένα στην Πρόθεση Ψήφου έχουμε:Ποσοστό 34.4% συγκεντρώνει η ΝΔ, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23%, το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5.4%, η Ελληνική Λύση με 4.5% και το Μέρα25 με 2.9%

Ενώ με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: