13 Οκτωβρίου 2021

📺ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ😱😱από ΣΥΡΙΖΑ-Φυλλάδα Συριζαίων🤡: Ο Άδωνις λάδωσε δημοσκοπική εταιρία που τον έδειχνε 1ο... για να τον δείχνει 4ο😜

Τι απαντά ο Γεωργιάδης για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών

Αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών , ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στον Status fm:

«Με έπιασε γέλωτας. Ισχυρίζεται η Εφημερίδα των Συντακτών. ότι πληρώσαμε, το υπουργείο μου, το ΕΣΠΑ δηλαδή, ότι πληρώσαμε την εταιρεία Interview του κ. Βασιλειάδη, με σκοπό να με ανεβάσει εμένα προσωπικά στους πίνακες της δημοφιλίας. Το πιο αστείο είναι ότι πριν την απευθείας ανάθεση με είχανε πρώτο σε αυτή την εταιρεία και μετά την απευθείας ανάθεση με είχαν τρίτο ή τέταρτο. Αυτό είναι ακόμα πιο αστείο.


Ήταν απευθείας ανάθεση. Ζητούσε το ΕΣΠΑ μια γρήγορη έρευνα για την πανδημία και ασφαλώς μέσα στα όρια που ορίζει ο νόμος των 20.000 ευρώ, δόθηκε στην εταιρεία Interview. Θα μπορούσε να δοθεί σε μια οποιαδήποτε άλλη εταιρεία».


“Προ ολίγου έστειλα τεκμηριωμένη απάντηση στην Εφημερίδα των Συντακτών για το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα. Αναμένω την δημοσίευση του και στην Πρώτη Σελίδα τους και πιστεύω ότι δεν αφήνει καμία σκιά ως προς το θέμα. Ας μην σπεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρίνει εξ´ιδίων τα αλλότρια…” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter πριν από λίγο.


Διαβάστε και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ να γελάσετε:

“Ο κ. Γεωργιάδης, που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από το Υπουργείο Ανάπτυξης με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρeία Ιnterview στην οποία εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο. Εταιρεία που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη , Σ. Καλόγηρο” αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“Ο κύριος Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο. Δεν ξέρουμε όμως αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει” προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.