22 Οκτωβρίου 2021

ΓΕΛΙΟ ΑΠ' ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ🤣🤣2 υπογραφές στήριξης ΓΑΠ κόπηκαν.... μαντέψτε ποιου ήταν η μία

Στις 82 οι υπογραφές μελών της ΚΠΕ που στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου - Η μία υπογραφή που κόπηκε ήταν η δική του και η άλλη ήταν προσώπου το οποίο τελικά δεν τον στηρίζει.

Από 84 έμειναν... 82, οι υπογραφές που έγιναν δεκτές για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς στο σκέλος των υπογραφών υπάρχει παρασκήνιο. 

Ο Γ. Παπανδρέου κατέθεσε 84 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ωστόσο μετά από εξέτασή τους από την αρμόδια επιτροπή «κόπηκαν» δύο από αυτές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία υπογραφή φαίνεται πως συνοδευόταν από ελλιπή στοιχεία. Το αποτέλεσμα ήταν το εν λόγω άτομο να κληθεί από την αρμόδια επιτροπή και σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δήλωσε ότι δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.  

Η δεύτερη υπογραφή που «κόπηκε» ήταν του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, που ως μέλος της ΚΠΕ υπέγραψε για τον… εαυτό του. Ενημερώθηκε σχετικά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και έμεινε τελικά με 82 υπογραφές. 

Υπενθυμίζεται πως για να κηρυχθεί κάποιος επισήμως υποψήφιος και να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να έχουν υπογράψει 5.000 μέλη ή τουλάχιστον 45 μέλη της ΚΠΕ.