10 Οκτωβρίου 2021

Χαμός με το νέο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Ποιος της πρόσεφερε 3.500 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο


Οργισμένη απάντηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε θαυμαστή της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου… ξαναχτυπά και ήδη τα social media έχουν πάρει «φωτιά». Η Τζούλια έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έχει ενθουσιάσει τους φίλους της. Εκτός από το προφίλ που έχει δημιουργήσει στο Onlyfans, η ίδια δείχνει δείγμα της δουλειάς της και στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ποιος της πρόσφερε 3.500 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο
Στο Onlyfans χρειάζεται κάποιος να καταβάλει μόλις 19 δολάρια το μήνα για να παρακολουθήσει το κανάλι της, αλλά στο Instagram μπορεί ελεύθερα να πάρει μια γεύση από το τι προβάλλει.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Τζούλιας, που δείχνουν δείγμα της δουλειάς της, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50.000 views στο Instagram και εκατοντάδες σχόλια και μηνύματα ποικίλου περιεχομένου. Μάλιστα, σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα κάποιος της προσφέρει 3.500 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρο. Η ίδια η Τζούλια αναγκάστηκε να επανέλθει με μια οργισμένη ανάρτηση, στην οποία ζήτησε να μην της στέλνουν προσωπικά μηνύματα και έδειξε ένα από αυτά.

«Τζούλια καλησπέρα. Καταρχάς συγχαρητήρια για αυτά που έγραψες, γράψ’ τους όλους και όλες που σε ζηλεύουν. Κατά δεύτερον, σου έχω μία πρόταση για 3.500 ευρώ για ένα σουκού στο εξοχικό μου στην Πάρο. Διαμονή στη βίλα και όλα πληρωμένα. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου κάποια στοιχεία επικοινωνίας κ λογαριασμό για κατάθεση προκαταβολής», αναφέρει το μήνυμα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time