20 Οκτωβρίου 2021

Κοζάνη: Άγριο ξύλο στο κέντρο της πόλης με αφορμή τα αδέσποτα

Άγριος καβγάς σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί της Τετάρτης στην Κοζάνη.

Η συμπλοκή μεταξύ νεαρών συνέβη στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο της πόλης, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση.

Όπως είπαν στο Kozanimedia αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, η αφορμή για τον καβγά ήταν η επίθεση εργαζομένου σε καφέ-μπαρ της περιοχής, σε αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν έξω από τον χώρο στον οποίο εργάζεται.

Εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο δύο αδέλφια, που είδαν τι συνέβη και του ζήτησαν να τους εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στα σκυλιά.

Ακολούθησε λογομαχία, τα αίματα άναψαν και οι τρεις άνδρες ήρθαν στα χέρια. Στον καβγά παρενέβησαν κι άλλα άτομα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι… “μαλλιά κουβάρια”!

Μάλιστα, ένα από τα άτομα που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, όπου του έκαναν ράμματα.

Διερχόμενοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, με άντρες του Α.Τ. Κοζάνης, της ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ να φτάνουν άμεσα στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές.