21 Οκτωβρίου 2021

📺ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ🤣🤣Ξέσπασμα Γεωργιάδη κατά ανεμβολίαστων: Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Πάμε παρακάτωΗ ατάκα αυτή τείνει να γίνει viral

Μια ατάκα του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, τείνει να γίνει viral και σχετίζεται με όσους αποφεύγουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

«Προσωπικά, κουράστηκα», δήλωσε ο υπουργός, μιλώντας στο Kontra.

«Αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει. Πολύ απλά. Υπάρχει ένας από τους αντιεμβολιαστές που δεν ξέρει πού να εμβολιαστεί;», διερωτήθηκε.
Κατά τον υπουργό Ανάπτυξης, οι ανεμβολίαστοι πολίτες έχουν πλέον την αποκλειστική ευθύνη.

«100%, ολομόναχος! Το κράτος έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σας λέω, λοιπόν, πλέον προσωπικά κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται, όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνει το κράτος σε αυτό το θέμα, τα έχει κάνει όλα. Από δω και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει θέλω να εμβολιαστώ, δεν θέλω. Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του, επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα», συμπλήρωσε ο υπουργός.