19 Οκτωβρίου 2021

📺🤣🤣Βόλος: Μπέος σε ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ: “Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο αν δημιουργήσετε πρόβλημα στην εκδήλωση”

“Θερμό” επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο δημαρχείο του Βόλου, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της υποψήφιας νέας επένδυσης που αφορά στη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στο λιμάνι της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το magnesianews.gr, όταν ο Στέλιος Λημνιός, μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας έφτασε στο Δημαρχείο, προκειμένου να παραστεί. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου, Γιώργος Σκλιάς, του απαγόρευσε την είσοδο, λέγοντας πως οι θέσεις είναι περιορισμένες και έχουν καλυφθεί και αφορούν σε δημοσιογράφους.



Ο Στέλιος Λημνιός επίμονα ζητούσε να εισέλθει στον χώρο, προκειμένου να ενημερωθεί, όπως έλεγε, για την επένδυση που αφορά στην πόλη, όμως ο σύμβουλος του Αχ. Μπέου του έκλεινε τον δρόμο. Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο αντιδήμαρχος κ. Μαλαματίνης που προσπαθούσε να εμποδίσει τον κ. Λημνιό να ανέβει τις σκάλες για να φτάσει στην αίθουσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, τότε πιάστηκαν στα χέρια, του έκλεισαν την πόρτα και μετά από λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο Κώστας Βολιώτης, ζητώντας κι εκείνος να εισέλθει στον χώρο της παρουσίασης της επένδυσης στο λιμάνι.



Συνεργάτες του Αχ. Μπέου τους έκλειναν κάθε δίοδο για αρκετά λεπτά, όμως ο κ. Λημνιός κατάφερε απωθώντας τους να εισέλθει στον διάδρομο και τον ακολούθησε και ο κ. Βολιώτης. Τα δύο μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας έφτασαν στην αίθουσα και κάθισαν προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.



Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, την εμφάνισή του έκανε ο Αχ. Μπέος ο οποίος τους είπε ότι “δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο. Αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο, από εμένα. Μην προκαλέσετε”, ενώ τους αποκάλεσε “κοπρίτες” και τους απαγόρευσε να απευθύνουν κάθε ερώτηση προς τους υποψήφιους επενδυτές.

Μάλιστα, συνεργάτες του Αχ. Μπέου κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί αρχικά ζήτησαν από τους κ.κ. Λημνιό και Βολιώτη να βγουν από την αίθουσα, ενώ έπειτα τους ενημέρωσαν ότι η κλήση έγινε για το γεγονός πως δεν πέρασαν τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης. Οι δύο άνδρες επέδειξαν τα πιστοποιητικά στους αστυνομικούς και τόνισαν πως δεν θα φύγουν από την αίθουσα.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι άνδρες της αστυνομίας ενημέρωσαν τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος τους ο Γ. Σκλιάς, με τον κ. Λημνιό να τονίζει πως δεν πρόκειται να φύγει από την αίθουσα με “προφορική” μήνυση και αντέτεινε ότι θα υποβάλλει κι εκείνος από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν, η παρουσίαση έγινε με την παρουσία των μελών της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας, ενώ στο τέλος ο Αχ. Μπέος τους απαγόρευσε να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση προς τους υποψήφιους επενδυτές, λέγοντας πως “εδώ αποφασίζω εγώ”.