13 Οκτωβρίου 2021

📺FAKE NEWS η καταγγελία ανεμβολίαστων ΨΕΚ, σε αναστολή υγειονομικών, ότι κατέβασαν τις εικόνες από το νοσοκομείο Σερρών

-Ενώ η ΨΕΚ γιατρός (τρομάρα της) παρουσίαζε το γεγονός σαν τετελεσμένο και έλεγε στα κανάλια ότι κατέβηκαν οι εικόνες και έσβησαν τα καντήλια (δείτε βίντεο)... μετά τις διαψεύσεις και το ξεφτιλίκι οι ΨΕΚ λένε "δεν κατέβηκαν γιατί λόγω των αντιδράσεών μας φοβήθηκαν να τις κατεβάσουν"
-Τι έγραψε στο FB ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών
- Τι δήλωσε αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Πεγίδης στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE .

Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Την Κυριακή η πρόεδρος της επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας του Νοσοκομείου Σερρών προχώρησε σε μία νέα καταγγελία για την επιτροπή διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών υγείας, η οποία όπως ανέφερε απαίτησε χθες να κατέβουν οι εικόνες από κλινικές του νοσοκομείου ενώ παράλληλα έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Ο αναπληρωτής διοικητής κο Παναγιώτης Πεγίδης, με τον οποίο επικοινώνησαν οι δημοσιογράφοι του Επιλογές, διαβεβαίωσε ότι από καμία κλινική δεν κατέβηκε εικόνα, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου

Σε νεότερη επικοινωνία που είχε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τους υπέυθυνους μιλούν για απίστευτο ψέμα , κατασκευασμένο με στόχο να ΄΄παίξει΄΄ στα Μέσα ενημέρωσης ενω προδιαθέτουν για προσφυγή στη δικαιοσυνη.

Φανούρης Ευστράτιος
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/fake-news-i-katangelia-oti-katevazoun-ikones-ke-kantilia-apo-to-nosokomio-serron/

Τι απαντά ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας

Ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Δημήτρης Μπαλαξής, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Facebook:

«Η οδηγία που δόθηκε ήταν ότι δεν θα αποκαθηλωθει καμμία εικόνα.Ολα τα αλλά είναι προϊόντα που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.»


Διαβάστε και την καταγγελία της ανεμβολίαστης ψεκασμένης που έχει βγει σε αναστολή:

Όπως ισχυρίζεται η κα Μιχαηλίδου, η Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας προχώρησε σε αποκαθήλωση θρησκευτικών συμβόλων μέσα από δωμάτια και θαλάμους, βασιζόμενη πάνω σε κάποια ειδική εγκύκλιο από το υπουργείο! Και το θέμα στις Σέρρες φαίνεται να πήρε αυτόν τον δρόμο, έπειτα από διαμαρτυρίες μουσουλμάνων που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και δεν… ήθελαν να βλέπουν τις εικόνες!

Η κα Μιχαηλίδου είπε συγκεκριμένα:
«Πέρασε επιτροπή, η οποία λέγεται Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας, έσβησε τα καντήλια, τα οποία υπάρχουν μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, και απαίτησε να κατέβουν οι εικόνες από τα τμήματα – παθολογική, χειρουργική και άλλες. Νομίζω ότι υπάρχει ειδική εγκύκλιος, την οποία κρύβουν από ό,τι ξέρω, στην οποία αναφέρεται ότι, λόγω του ότι υπάρχει πολυπολιτισμικότητα στις Σέρρες και ενοχλούνται κάποιοι βλέποντας τις εικόνες μας, για αυτό έχουν κατέβει οι εικόνες από τα τμήματα».


Πάντως, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σερρών που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται για την εκβιαστική πολιτική της κυβέρνησης, επιβεβαιώνουν την απίστευτη είδηση και υποστηρίζουν πως οι εικόνες «σώθηκαν» λόγω της αποκάλυψης που έκανε η κα Μιχαηλίδου, καθώς οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ανάγκασαν τη διοίκηση να μην τις απομακρύνει τελικά.

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/apistefti-katangelia-pigan-na-xilosoun-ieres-ikones-sto-nosokomio-serron-gia-na-mi-diatarassete-i-polipolitismikotita/