08 Δεκεμβρίου 2021

📢ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ😝😝Κορονοϊός: Πιστοποιητικά εμβολιασμού για 9 μήνες στους κάτω των 60

Το έχω γράψει πριν ένα μήνα όταν τα ηλίθιοι της ΤιΒι άρχισαν κουβέντα για λήξη πιστοποιητικών στους 6 μήνες ενώ στις ΗΠΑ θεωρούνταν ακόμα εμβολιασμένοι οι γιατροί που εμβολιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 δηλ. πριν ένα χρόνο. Είχα γράψει ότι για τα πιστοποιητικά δεν θα αποφασίσει ο Πλεύρης που ρωτούσαν και απαντούσε σοβαρά νομίζοντας ότι θα αποφασίσει αυτός, αντί να πει "θα το δούμε συνολικά σαν ΕΕ". Για τα πιστοποιητικά θα αποφασίσει η ΕΕ και στην ΕΕ, στα μεγάλα κράτη που αποφασίζουν, αποφασίζουν επιστήμονες και όχι σούργελα Παγώνη ή παιδίατροι Θεωδωρίδου.

Οι παπαριές "η Αγγλία κάνει 3η δόση στους τρεις μήνες και το Ισραήλ στους 4-5" είναι ΜΑΛ@ΚΙΕΣ που ρίχνουν νερό στον μύλο των ΨΕΚ.

Χτίζεις εμπιστοσύνη στο εμβόλιο όταν λες κάνε δυο δόσεις και είσαι ΟΚ" και μετά από 3 μήνες τους λες "κάνε άλλη μια αλλά μετά τέλος"; Θα πιστέψει κανείς το "μετά τέλος"; Ακόμα και όσοι εμβολιάστηκαν πρόθυμα την πρώτη φορά θα γίνουν ΨΕΚ αν ακούνε τέτοιες ΜΑΛ@ΚΙΕΣ!!

Η Αγγλία λέει η άλλη... η Αγγλία κυρά παιδίατρε έκαναν AstraZeneca οπότε λογικό να θέλουν να κάνουν επαναληπτικό εμβόλιο mRNA αφού το δικό τους αποδείχθηκε νερό του Καματερού με 60% αποτελεσματικότητα

Στοιχεία από το Ισραήλ λέει ο άλλος... το Ισραήλ που ήταν η πρώτη χώρα που είχε άφθονα εμβόλια Pfizer και λειτουργεί σαν διαφημιστής της για να πουλήσει...

Η Pfizer που ψέλισε, τον Αύγουστο, κάτι για ανάγκη 3ης δόσης στους 6 μήνες και έφαγε πόρτα από τον FDA που απάντησε με ανακοίνωση την επόμενη μέρα.

Κανένα στοιχείο δεν δείχνει ότι η ανοσία στους κάτω των 60-65 πέφτει μετά από 6 μήνες... για τους 3 δεν το συζητάμε. Και κάτι έρευνες με ποσοστά ή "τόσες φορές παραπάνω" είναι απάτη αφού αν δε κάποιος τα απόλυτα νούμερα θα δει ότι στηρίζονται σε 100 εμβολιασμένους νοσήσαντες στις 15 και τις 20.000 εμβολιασμένων. Λογικό να αρρωστήσουν κάποιοι εμβολιασμένοι αφού το εμβόλιο έχει 95% αποτελεσματικότητα και υπάρχουν γέροι με προβλήματα που δεν ανταποκρίνονται καλά.

Εννοείται ότι αυτοί πρέπει να κάνουν εμβόλιο στο 6 μηνο αλλά να λέμε στον 30χρονο κάνε εμβόλιο στους 3 μήνες είναι από τα άγραφα και μόνο ζημιά κάνει αφού τρέφει την ΨΕΚ επιχειρηματολογία και μειώνει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια.

Και επειδή κάποια στιγμή, μέσα Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ είχε πει ότι θα δημοσιεύει ξεχωριστά στατιστικά για εμβολιαμένους-ανεμβολίαστους, αλλά δεν το κάνει, δείτε ένα γράφημα του CDC που δείχνει πόσο άχρηστη είναι η "3η δόση" για τον γενικό πληθυσμό από την άποψη του ελέγχου της πανδημίας:

Για να αποτραπεί μια εισαγωγή στο νοσοκομείο πρέπει να εμβολιαστούν 20 φορές περισσότεροι με την 3η δόση, απ ότι με τις 2 πρώτες... δηλ. για να αποτραπεί μια νοσηλεία πρέπει ή να κάνουν την 3η δόση 5.500 εμβολιασμένοι ή αρκεί να εμβολιαστούν 250 ανεμβολίαστοι

Με άλλα λόγια (αν θεωρήσουμε οτι οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι ανάλογες) τα 5 εκ εμβολιασμένων Ελλήνων 18-65 χρόνων παράγουν τις ίδιες νοσηλείες με 250.000 ανεμβολίαστους 18-65 ετών. Και όλους να μας κάνουν 3η δόση ο Πλεύρης και η ΝΑΤΑΣΑ που θέλουν να μας λήξει το πιστοποιητικό, το σύστημα υγείας δεν θα αποφορτιστεί αφού το φορτώνουν οι ανεμβολίαστοι.

Αγαπητέ Θάνο, αντί λοιπόν να ακούς τους ηλίθιους δες πως θα εμβολιάσεις καναν ανεβολίαστο ή πως θα επεκτείνεις το υποχρεωτικό σε όλους τους ενήλικες κι ας κάνει τζιζ... αν ενδιαφέρεσαι για την υγεία... αλλιώς αν ενδιαφέρεσαι να λες κάνουμε εμβόλια γενικώς (όπως τα ΜΜΕ ή το Μαξίμου που πανηγυρίζουν "χθες έγιναν 100.δοσεις" κι ας ήταν οι 80 σε ανθρώπους που ήταν ανοσολογικά καλυμμένοι) κυνήγα τους πρόθυμους να τους εμβολιάζεις κάθε 3 μήνες μέχρι να σβήσει ο ήλιος


Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων – Για ποιους λήγουν στους 9 και για ποιους στους 7 μήνες

Η τρίτη δόση του εμβολίου άλλαξε ολοκληρωτικά το τοπίο και τα δεδομένα. Μετά την επίσπευση της διαδικασίας δημιουργούνται και στη χώρα μας πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού δύο ταχυτήτων την ώρα που η πανδημία παραμένει στα ύψη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star τα πιστοποιητικά εμβολιασμού θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες, με διαφορετική ημερομηνία λήξης μετά τη δεύτερη δόση.

Όπως έγινε γνωστό από τις 13 Δεκεμβρίου:
  • Για τους άνω των 60 ετών θα λήγουν στους επτά μήνες
  • Για όλους τους υπόλοιπους θα λήγουν στους εννέα μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι μετά την τρίτη δόση τα πιστοποιητικά θα ισχύουν 9 μήνες για όλους.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει όταν λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού κάποιος από την κατηγορία του εμβολιασμένου περνάει στην κατηγορία του ανεμβολίαστου, με τα rapid test και τους περιορισμούς που ισχύουν.

Ο κορονοϊός… επελαύνει

Τα ραντεβού για εμβολιασμούς τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αποτελούν το μεγάλο όπλο για την αναχαίτιση της πανδημίας που παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι αριθμοί άλλωστε αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα. Το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 7.009 κρούσματα, 99 νεκρούς και 697 διασωληνωμένους.

Η Αττική βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας με πάνω από 2000 κρούσματα, ενώ η Θεσσαλονίκη ξεπέρασε και πάλι τις 1000 μολύνσεις.

Η πρόταση Πλεύρη που απορρίφθηκε ασυζητητί

Την ίδια ώρα ο Θάνος Πλεύρης συμμετέχοντας στο Συμβούλιο των Eυρωπαίων Yπουργών Yγείας πρότεινε τα πιστοποιητικά να ισχύουν λιγότερο από 9 μήνες και να συνδεθούν με τη διάρκεια της ανοσίας των εμβολίων.

«Από την πλευρά της Ελλάδας θα θέσουμε υπόψη τα νέα μέτρα, τα οποία έχουμε λάβει και έχουν να κάνουν με περιορισμούς ειδικά για τις κατηγορίες των πολιτών μας άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς επίσης και για την ανάγκη να αυξηθεί η τρίτη δόση, η ενισχυτική δόση σε όλους τους πολίτες» ήταν τα λόγια του.

«Eίναι το πρώτο μου Συμβούλιο Υπουργών Υγείας και είναι πάρα πολύ σημαντικά τα θέματα που θα συζητηθούν και για τον κανονισμό και για την Συνθήκη της πανδημίας, αλλά κυρίως για τη μεγάλη πρόκληση για την πανδημία Covid-19 που αντιμετωπίζουμε. Από την πλευρά της Ελλάδας θα θέσουμε υπόψη τα νέα μέτρα τα οποία έχουμε λάβει και έχουν να κάνουν με περιορισμούς ειδικά για τις κατηγορίες των πολιτών μας άνω των 60 που δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς επίσης και για την ανάγκη να αυξηθεί η τρίτη δόση, η ενισχυτική δόση σε όλους τους πολίτες.

Πιστεύουμε ότι, σιγά σιγά, θα πρέπει να συζητήσουμε την ισχύ γενικότερα των πιστοποιητικών σε ένα χρόνο που να διαφυλάσσει την ανοσία των πολιτών», ανέφερε μεταξύ των άλλων.

-----------------

Δείτε για να γελάσετε και τον γνωστό μαϊντανό που ασχολείται με τις γκ@μενες να ζητάει λήξη του πιστοποιητικού στους 4 μήνες😂😂😂😂