27 Δεκεμβρίου 2021

📺Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την μια υπόθεση – Κρατούμενος για την άλλη μετά τη νέα δίωξη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, σχετικά με τη δεύτερη υπόθεση, με τις ίδιες κατηγορίες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος έως την αυριανή απολογία του.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, καθώς η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000.


«Παραδέχτηκε όσα έχει τελέσει και όχι όλα όσα του καταλογίζονται»

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτοπούλου,  Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.