02 Δεκεμβρίου 2021

📺«Δεν πάτησα τη σκανδάλη» λέει κλαίγοντας ο Μπάλντουιν στον Τζορτζ Στεφανόπουλος - Δείτε βίντεο

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Τζορτζ Στεφανόπουλος που θα προβλήθεί ολόκληρη αύριο, μιλώντας με κάθε λεπτομέρεια για το τραγικό συμβάν, που στέρησε την ζωή της καλής του φίλης και κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς - Τι προκύπτει από τις έρευνες των Αρχών και ποιον θεωρεί ο ίδιος υπεύθυνο

Ο Άλεκ Μπάλντουιν παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και μίλησε για το γύρισμα της ταινίας Rust, που αποδείχθηκε τελικά, μοιραίο για την κινηματογραφίστρια  Χαλίνα Χάτσινς.

Η συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά το τραγικό συμβάν:  το σενάριο που συζητείται ως το πιθανότερο  θέλει κάποιον από την παραγωγή να έβαλε μία αυτοσχέδια σφαίρα που προμηθεύτηκε από έναν οπλοφόρο στο Νέο Μεξικό στο όπλο που χρησιμοποίησε στην σκηνή του ο Μπάλντουιν.



Στην συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο δίκτυο  ABC, ο ηθοποιός έχει μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και με κάθε λεπτομέρεια για το ατύχημα στο σετ της ταινίας.
Στη συνέντευξη ο ηθοποιός δακρυσμένος λέει πως δεν πάτησε την σκανδάλη στο μοιραίο όπλο. 
«Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος τον Μπάλντουιν. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απαντά εκείνος.

«Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρωτάει ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ», του λέει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια λέει πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το τραγικό συμβάν. Παράλληλα αναφέρει ότι κάποιος έβαλε τη σφαίρα στο όπλο, καθώς και ότι η σφαίρα δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «ψεύτικο» όπλο που κρατούσε σε μία σκηνή ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν τελικά γεμάτο αληθινές σφαίρες, με αποτέλεσμα η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς να χάσει την ζωή της, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε.


«Όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής και πολύ πρόθυμος να μιλήσει», αναφέρει για τον ηθοποιό ο δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος και προσθέτει: «Απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις, μίλησε για την Χαλίνα Χάτσινς, για την συνάντησή του με την οικογένειά της και αποκάλυψε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη στο σετ εκείνη την ημέρα».


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν οι ντετέκτιβ στη Daily Mail και μία ανώνυμη ένορκη αναφορά που κατατέθηκε στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Santa Fe, ο Σεθ Κένεϊ, ένας 51χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ που ζει στο Νέο Μεξικό και εμπορεύεται όπλα, φέρεται ότι ίσως είχε στείλει εκείνος ανακυκλωμένες σφαίρες από ένα προηγούμενο σετ.

Η έρευνα των αρχών στα πυρομαχικά που είχε στην διάθεσή του ο Κένεϊ, απέδειξε τελικά ότι η σφαίρα που σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς ταιριάζει με αυτές που έχει στο απόθεμά του.


Αν και η υπεύθυνη όπλων της ταινίας είχε ελέγξει όλα τα όπλα που βρίσκονταν στο σετ, είχε παραλείψει αυτό του Άλεκ Μπάλντουιν, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε ασφαλές μέρος και άρα αποκλείεται να της είχε ξεφύγει κάτι. Τελικά, είχε άδικο και η άτυχη Χαλίνα Χάτσινς «πλήρωσε» τις συνέπειες του λάθους της.

Ωστόσο, ο Άλεκ Μπάλντουιν θα μιλήσει για όλα αυτά, εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό του ατυχήματος, τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλά και άλλα μέλη της παραγωγής και θα αποκαλύψει ποιος είναι κατά την γνώμη του ο κύριος υπεύθυνος για τον θάνατο της νεαρής κινηματογραφίστριας και καλής του φίλης.


Πέννυ Λουπάκη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ