03 Δεκεμβρίου 2021

📺ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ😜😜Ζούγκλα σε ΕΠΑΛ της Αττικής: Καθηγητής σφαλιαρίζει μαθήτρια και μαθητής τον αρχίζει στα κλωτσομπουνίδια-Του διέλυσαν και το αμάξι[Εγώ πάντως τον καθηγητή τον καταλαβαίνω και απορώ πως παλεύουν το αληταριό των ΕΠΑΛ και δεν έχουμε περισσότερα τέτοια περιστατικά. Δε θα συζητήσω ότι η τύπισσα τον έσπρωξε πρώτη αλλά είναι εντυπωσιακό το μένος του κάφρου κουκουλοφόρου και ο χουλιγκανισμός με το αυτοκίνητο. Φυσικά όλοι ασχολούνται με τον καθηγητή που ΟΚ ξεπέρασε τα όρια ακόμα και αν πουμε ότι απάντησε στην πρόκληση, ΟΚ και ο κουκουλοφόρος που στον εκνευρισμό του άρχισε τις ψιλές αλλά το να πας μετά από ώρα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να βανδαλίσεις το αυτοκίνητο είναι ενδεικτικό της νεολαίας σήμερα που εφαρμόζει το νόμο της ζούγκλας... Όλα τα λεφτά βέβαια ότι η Τατιάνα είναι σε σοκ🤣🤣🤣🤣🤣]

Συνελήφθη ο καθηγητής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου - Οι συμμαθητές της κοπέλας προσπάθησαν να τον σταματήσουν και, μετά το περιστατικό, αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητό του
Αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας.

Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως... μέσο συνετισμού. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Tlive του ALPHA, διακρίνεται ο καθηγητής να επιτίθεται στη μαθήτρια και συμμαθητές της στη συνέχεια να του ορμούν για να τον σταματήσουν.


Ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος. Απόλυτη αναστάτωση επικρατεί στην αίθουσα, με τους συμμαθητές της κοπέλας να σπεύδουν να την υπερασπιστούν, με επίθεση κατά του καθηγητή.

Μετά το περιστατικό, οργισμένοι από την απαράδεκτη κίνηση του καθηγητή, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

O καθηγητής έχει συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.

Σε μια περίοδο που το bullying και γενικά η βία καταγράφονται ολοένα και συχνότερα στα σχολεία, ο καθηγητής επέλεξε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αρρωστημένες  πρακτικές.