20 Ιανουαρίου 2022

📺Πάτρα: Βίντεο από τη στιγμή που σχολικό λεωφορείο παίρνει φωτιά και τυλίγεται ταχύτατα στις φλόγες

Το λεωφορείο πιάνει φωτιά και αυτή επεκτείνεται ταχύτατα και το τυλίγει. Οι εικόνες που καταγράφονται από κινητά τηλέφωνα κόβουν την ανάσα…

Ολοσχερώς καταστράφηκε τα ξημερώματα από φωτιά που εκδηλώθηκε, ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο κατευθυνόταν στον δήμο Ερυμάνθου για να παραλάβει μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία τους.

Ο οδηγός μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο όχημα στο φράγμα Αστερίου κατάφερε να το ακινητοποιήσει άμεσα και να το εγκαταλείψει προτού καεί ολοσχερώς. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Π.Υ.

Όλα συνέβησαν ενώ το όχημα κινείτο στο φράγμα Πείρου, στο Δήμο Ερυμάνθειας, από άγνωστη αιτία το τουριστικό λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά μαθητών σε δυσπρόσιτες περιοχές, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το όχημα πήγαινε σε χωριά της περιοχής για να παραλάβει μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία τους και κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν οι φλόγες τύλιγαν το λεωφορείο ενώ είχαν επιβιβαστεί τα παιδιά. Δείτε τις εικόνες του tempo24.gr





Στις παρακάτω φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook βλέπουμε το λεωφορείο με το πρώτο φως της ημέρας…