10 Μαΐου 2022

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ🤷‍♂️🤷‍♂️Πορτοσάλτε εναντίον των «τζάμπα όλα»: Αν κάτι είναι ακριβό, μειώνεις την κατανάλωσή του
[Και αν δεν έχεις και λεφτά δεν το χρησιμοποιείς, θα πρόσθετα εγώ... κι εγώ θέλω κότερο αλλά δεν ζητάω από το κράτος να μου το επιδοτήσει! Και μην ακούσω μαλακίες περί βασικών αναγκών!! Το αμάξι δεν είναι βασική ανάγκη όταν υπάρχουν ΜΜΜ ή ποδαράκια! Όποιος βαριέται ΜΜΜ ή ποδαράκια να συνεχίσει να πληρώνει και να κάνει μόκο]

Το δημοσίευμα της El Pais, σύμφωνα με το οποίο η Κομισιόν εξετάζει την επιβολή περιορισμών στις μετακινήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις σε καύσιμα, καθώς και η ακρίβεια, σχολίασε, το πρωί της Τρίτης, 10 Μαΐου, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια και το άλμα του πληθωρισμού στο 10,2% ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι, η λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι να μην καταναλώνουμε.

Οι δηλώσεις Πορτοσάλτε για την ακρίβεια

«Ένα πράγμα που είναι ακριβό το αντιμετωπίζεις με έναν τρόπο, μειώνοντας την κατανάλωσή του. Το κάνει κάθε λογικός άνθρωπος, αλλιώς αν έχεις χρήματα κάνε αντίσταση και πλήρωνε. Είσαι εσύ και το πορτοφόλι σου. Πες “όχι φον ντερ Λάιεν εγώ θα κυκλοφορώ κάθε μέρα”», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο λαϊκισμός, λέει “Το βάζει ακριβά ο Πούτιν; Πλήρωνε, φόρε, να το αγοράσουμε ακριβά”. Ο λαϊκισμός είναι ανοησία. Ο λαϊκιστής, είτε δεξιός, είτε αριστερός, είναι ανόητος».