12 Μαΐου 2022

📺Να εδώ ο Τζανακό μας διαφωτίζει ότι φταίει ο Πρύτανης που θέλει να φτιάξει βιβλιοθήκη


Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ποιοι θέλουν να υπάρχουν αυτές οι τραγικές καταστάσεις που επικρατούν στα ελληνικά πανεπιστήμια. 



ΝΔ κατά Τζανακόπουλου: Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες στο ΑΠΘ

Για χυδαιότητα κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των επεισοδίων στο ΑΠΘ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο συνεχίζει την υποστήριξη στις παραβατικές ομάδες, αλλά την κλιμακώνει.

Με αφορμή δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην ΕΡΤ, τον κατηγορεί ότι υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι «προκλήθηκαν» από τον Πρύτανη του ΑΠΘ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ: 

«Η υποστήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις παραβατικές ομάδες που επιχειρούν να διαλύσουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά κλιμακώνεται.

Ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σήμερα στην ΕΡΤ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία στοχοποιεί τον Πρύτανη του ΑΠΘ και την Αστυνομία, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος εκείνων που βανδάλισαν τον χώρο που προοριζόταν για βιβλιοθήκη και που από χθες έχουν μετατρέψει το Πανεσπιστήμιο σε πεδίο μάχης.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι 'προκλήθηκαν' από τον Πρύτανη του ΑΠΘ. Πώς προκλήθηκαν; Από την προοπτική δημιουργίας βιβλιοθήκης!  

Προφανώς για τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, τα πανεπιστήμια αντι για βιβλιοθήκες θα πρέπει να έχουν χώρους με στυλιάρια και μολότοφ.

Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετείται όπως μια περιθωριακή ομάδα, αυτό είναι επικίνδυνο για τα Πανεπιστήμια, τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών και διδασκόντων αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία.