16 Μαΐου 2022

Κύπρος: Ανεύρισμα εγκεφαλικής αορτής υπέστη η υπουργός Εργασίας - Χειρουργείται σε νοσοκομείο της Αθήνας


Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη το βράδυ της Κυριακής η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου. Συγκεκριμένα υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

«Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύρπου Μάριος Πελεκάνος.

Η υπουργός εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Αναφέρεται πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση. «Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία», αναφέρει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο twitter.