13 Μαΐου 2022

📺Αιγάλεω: Αναστάτωση με οδηγό που έπεσε σε τζαμαρία εμπορικού και δήλωσε «απεσταλμένος του Θεού» - Φαίνεται πως προσπαθούσε να χτυπήσει κοπέλα


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Αιγάλεω, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος. Ο οδηγός συνελήφθη.
 
Από το συμβάν δεν φαίνεται να τραυματίστηκε κάποιος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενώ ο φερόμενος ως δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Μάλιστα, ο άνδρας, στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα, φαίνεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως «είμαι απεσταλμένος του Θεού» και ότι είναι «καλός στην οδήγηση».

Παρενοχλούσε κοπέλα με αυτοκίνητό του

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ο άνδρας φαίνεται να παρενοχλούσε μία κοπέλα, χτυπώντας με το ΙΧ του το δικό της αυτοκίνητο από το ύψος της Θηβών μέχρι και το εμπορικό κέντρο.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο εμπορικό, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Επιδίωξη του οδηγού φέρεται να ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του την κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε για αρκετή ώρα.


Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου η κοπέλα στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λεωφόρου Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.
 
Τελικά, ο δράστης σε κατάσταση σοκ εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.