13 Μαΐου 2022

Formula 1: Οδηγός της F1 πόσταρε τα γυμνά οπίσθιά του στο Instagram και έγινε χαμός [εικόνα]


Ο Valtteri Bottas, o No 1 οδηγός της Alfa Romeo-Orlen στη Formula 1 ξαναχτύπησε, ποστάροντάς τα οπίσθιά του στο Instagram και προκαλώντας έναν μίνι χαμό.

Ο Valtteri Bottas φαίνεται ότι περνά την καλύτερή του φάση στη Formula 1, απολαμβάνοντας στο έπακρο την μετά-Mercedes εποχή και την παρέα της συντρόφου τoυ, της ποδηλάτισσας Tiffany Cromwell με την οποία γυρίζουν μαζί τον κόσμο, ακολουθώντας ο ένας το αγωνιστικό πρόγραμμα του άλλου.

Από το Μαϊάμι για τον 5ο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 βρέθηκαν στο Ασπεν, στο Κολοράντο, όπου έκαναν ποδήλατο στη φύση και μπάνιο στα γάργαρα νερά ποταμού που συνάντησαν στη βόλτα τους.

Ο Valtteri Bottas βούτηξε, όπως μαρτυρά η φωτό, ολόγυμνος, η Tiffany Cromwell τον απαθανάτισε και ο ίδιος εν συνεχεία πόσταρε τη φωτό του στο Instagram προκαλώντας ένα μικρό τσουνάμι σχολίων.

H γυμνή φωτογραφία του που πόσταρε ο Valtteri Bottas:


Και φυσικά στα σχόλια έγινε χαμός:






Τα γυμνά οπίσθια του Valtteri Bottas σχολίασε και ο admin των social media της Mercedes...

Καθώς η φωτογραφία με τα γυμνά οπίσθια του Βottas γέμισε τα timeline όλων των fan της Formula 1 και κυκλοφόρησαν απίστευτα memes, κυκλοφόρησαν και κάποια κολάζ στα οποία στον... πίνακα του Φινλανδού οδηγού της Formula 1 συμμετείχαν και άλλοι οδηγοί. Σε ένα από αυτά και o Lewis Hamilton με τον οποίο πολλοί έσπασαν πλάκα και φυσικά τάγκαραν τη Mercedes. Ωσπου η γερμανική ομάδα αντέδρασε:

«😳😂 Σταματήστε να μας κάνετε tag σε αυτό το πράγμα», έγραψαν αρχικά για να συμπληρώσουν: «Ο επόμενος που θα το κάνει θα τον αποκλείσουμε 🙏😆». Εκεί σχολίασε φυσικά ο Valtteri Bottas o oποίοος πρότεινε στην Mercedes να αγοράσει ένα αντίγραφο της φωτό του έναντι 20 δολαρίων για καλό σκοπό.



Η Mercedes έσπασε επίσης πλάκα με τον Bottas, στο Instagram... δραματοποιώντας το όλο αστείο, με μια φωτό που δείχνει -υποτίθεται- τον Russel να δείχνει στον Hamilton τη φωτό του Bottas:





Και ο ίδιος ο Bottas δεν σταματά να σπάει, πάντως, πλάκα με τον εαυτό του:


Ο... ξανανιωμένος Valtteri Bottas στη Formula 1

Ο Valtteri Bottas, o oποίος φέτος, ύστερα από 5 χρόνια στο πλευρό του Lewis Hamilton, απολαμβάνει -εμφανώς απελευθερωμένος- το γεγονός ότι είναι ο leader οδηγός της ομάδας του, σημειώνοντας πραγματικά αξιοσημείωτες επιδόσεις και συχνά κοντράροντας τον πρώην team mate του, αλλά και τον νέο οδηγό της Mercedes George Russell, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη... γύμνια του θέμα.

Οι φαν του «Drive to Survive» του Netflix έχουν δει τον Φινλανδό οδηγό να τα πετά όλα για να μπει στη σάουνα. Συγκεκριμένα, σε κάποιο επεισόδιο της 3ης σεζόν του ντοκιμαντέρ του Netflix, Drive to Survive, ο Bottas επέτρεψε στους κινηματογραφιστές να καταγράψουν τον ίδιο και έναν φίλο του να συνομιλούν γυμνοί σε μια σάουνα. Η σκηνή τράβηξε μεγάλη προσοχή από τους οπαδούς και άλλους οδηγούς της F1.

«Φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο πρώτος που θα το σχολιάσει, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος για το πώς αισθάνομαι που βλέπω ΟΛΟ τον Bottas στο DTS", έγραψε στο Twitter ο οδηγός της McLaren, Daniel Ricciardo, αφού παρακολούθησε το επεισόδιο. Υποθέτω ότι είναι η γέννηση του Μπότας. Γαμώτο, είμαστε ανώριμοι.

Όταν ρωτήθηκε πέρυσι για το τι αγαπά περισσότερο ως Φινλανδός, ο Bottas απάντησε απλά: «Η σάουνα και το να μπορείς να είσαι γυμνός».